Spiderchick

Levalista

När man inte riktigt orkar med vardagen är det dags att göra en Levalista. En lista med saker som gör livet lite roligare att leva.

Spiderchicks levalista

1) Min mamma har nu fjorton (14) vänner på Facebook. Kul! Snart kraschar hennes dator på grund av alla dessa vänförfrågningar.

2) Drygt fyra veckor kvar till semestern. Då ska jag och min kille vara ledig i två månader tillsammans med vår lille knort. Två månader! Wünderbart.

3) Carolina: jag tänkte att jag lämnar familjen hemma och åker till dig i Oslo själv i sommar. Då kan blir det S to the P to the E to the X - SPEX! Dricka rosé, snusa, titta på roliga youtubeklipp och snacka hittepånorska ska vi göra.

4) Midsommar är bokat! Jennifer och Robert har tjackat ett hus och ordnar nu stort knytkalas. Jag och min kille bidrar med salt och kanske knäckebröd har vi sagt.

5) Vi slipper betala den dyra bilförsäkringen nästa månad! Yes! Flera tusen rätt ner i fickan. Vår bil har ju pajjat. For ever. Topplocket kostar 15,000 kronor att laga vilket är mer än vad vi gav för själva bilen så vi köper ny istället. En utan topplock har jag sagt.

6) Min son skrattar åt precis allt jag säger. Verkligen allt. Till och med när jag är tyst  skrattar han. Jag går liksom omkring och känner mig som världens roligaste och mest briljanta ståuppkomiker.Min fina Carolina.

Anna

Bra där! En levalista var precis vad jag behövde denna morgon. Har precis skrivit av mig angående den stora prövningen i livet (jaja, en av dem)BONUSBARN och egna ungarSpider, har du nån erfarenhet? Någon? Känns det igen?

Kram/Anna

Anna

Slant på tangenterna! annasbabbel.blogg.se ska det va. Om du vill läsa om bonusföräldraskapet.

Kram igen då

Emma says style, love & rock and roll.

Jeeeeey vilken underbar levalista! Måste nog komponera en själv inom snar framtid.

Cecilia

Härlig lista! Ska nog ta och göra en själv för lite pepp.. Den där jäkla sömnbristen asså, den är lite nedbrytande.. Fast i natt sov lillen 5 timmar i sträck, nästan rekord! Kram på dig!

Emma

Jag längtar också till semestern. Vi har bara en månad kvar och räknar ner för fullt!

Maia

Ha ha, väldigt fin dröm, men jag måste nog säga att chansen att jag skulle få ett sånt jobb nog är obefintlig. FÖRHOPPNINGSVIS så anställer de folk med lite mer kompetens inom det området än vad jag har ;-)

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

det är minsann inga som skrattar åt min skämt.....kanske ska man skaffa barn då?

Astarkvedja

Du glemte et par punkt:7: Du er innehaver av det som antakelig er Skandinavias morsomste blogg. Kort sagt er du Marian Keyes i bloggform. Bortsett fra at du ikke skriver om alkoholisme, familievold og samlivsbrudd. Men du er uovertruffen når det gjelder å ta dagliglivets frustrasjoner og gleder på kornet.8: Sjokolade. 'Nuff said.9: Du virker som du er en fantastisk smart, pen, kul og hyggelig person, a.k.a. "hun alle jenter vil være/være venn med og alle gutter vil være sammen med". Nyt det!Ha en fin dag!

Katie

Haha! Kanske ni kan ta med salta pinnar till midsommarfesten också, för att lyxa till det lite? ;o)

Johanna

ja kom ihåg att kika efter ål på Lidl!!

sofie

härligt med skrattande barn

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Alla behöver en levalista :D

Ellie

Haha, vilken bra levalista du har ;)

Louise

Vanligtvis, när bloggare skriver listor, brukar jag helt enkelt hoppa över att läsa dem för de är aldrig roliga men dina listor kan jag gå tillbaka och läsa flera gånger för du får alltid till det så att jag blir alldeles bubbelglad hela jag! Puss på dig, världens bästa Spider!

Chellio

Glöm inte bort att du är en av sveriges bästa bloggerskor också. Det tycker iaf är värt att ha med på listan!!!

Ha en bra dag!cecilia

ooo levalista! det ska jag nog också ta mig för att göra en dag inom snar framtid :)

cecilia

ooo levalista! det ska jag nog också ta mig för att göra en dag inom snar framtid :)

Emma

FAEN VAD SNÖGGE!!!

Ebba

Är det en dry martini utan martini och gin din vän håller i på bilden? Höhö. Göteborgshumor? Eller var mitt så kallat för torrt eller ska jag säga dry? ;-)

desperatemoments

HAHAAAHAA! Salt och knäckebröd-skämtet gjorde min dag! =) Thank you!Det är helt underbart när små barn skrattar. Fast det kanske inte är så bra att vara rolig hela tiden? Om man är tråkig hela tiden kanske man i alla fall är rolig någon gång? ;)

Ellinor

Underbar levalista! Och den där Carolina är bra snygg hon... :-)

Ida

hehe hur bra levalista som helst!! :)

MeLiZZa

hej jag hade 85 fösta dagen på fb

det ökar för varje dag

har du facebook twitter youtube ?

ha det gott

Saralingon

Hihi, salt, knäckebröd å salta pinnar - det är ju ove i "Solsidan" det....

Maria

Jag har haft världens jäkla skitdag idag.. (eller jag försöker förtränga den, för jag försöker att hålla tankarna borta från deppigheter och istället vara så sjukt jäkla positiv) men detta inlägg gjorde min dag! Tack för en underbar blogg med så många härliga tankar i vardagen som du dagligen bjuder på. Med eller utan en näve salt, du är grym!

Annikasan

Alltså den där martinin var minst sagt dry måste jag säga.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress