Spiderchick

Mammabruttor

Nu drar jag och lillefisen iväg och träffar di andra mammabruttorna.

Ja, det vill säga brudarna från jobbet som alla fick söner i rask takt efter mig. Jag racerförlöste min son den 10 september, Anna ploppade ut sin pojk början på oktober, Åsa fick i slutet av oktober och Elin början av december.

Mitt förlossningsdatum var ju egentligen också beräknat till slutet av oktober, men lillemannen ville prompt vara först ut av alla bebisar. Otålig som han är. Precis som sin mamma.

Ja. Okej kära läsare. Nu kan ni sluta att vifta med era intresseflaggor.

Ha en najs fredag så länge!

Diana

Fan jag hann ju inte ens hämta intresseflaggan innan inlägget var slut!

ullebengtsson

På mitt förra jobb hade alla söner utom jag, jo jag har ju en, men en dotter också. Det var kanske 15 söner och 1 dotter för oss som jobbade där. Känns inte helt statistiskt stabilt.

Helen

Verkar vara något som "går: att födas för tidigt. Alla mina syskon och jag gjort det, samt syrrans ungar. (^_^)

Annikaville

Jaså, en jungfru som jag! Självkritisk, omtänksam och kanske lite pedantisk har ni att vänta. ;)

Ketchupmamman

Hoppas att du inte misstycker, men jag kombinerade intresseflagsviftandet med träning inför det stundade hovliga bröllopet. I år är ett bra år för oss med starka flaggarmar.

Lena

Jag läste ordet "schappa" i en tidning härom dagen, och tänkte på dig. Och sen kunde jag inte släppa det. Jag har liksom aldrig ens tänkt på ordet innan jag läst det här. Och så plötsligt i tidningen! Jag blev tvungen att leta reda på det och försäkra mig om att jag inte drömt!http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Algtjuvar-kom-sa-far-ni-hornen-ocksa-100519.aspx

Lina -Zooda-

Ha, vad fränt att ni fick så tätt. Kan de bli kompisar när de blir äldre :)

carina

Vad tycker du om att de flesta mammor tar nästan hela färäldraledigheten själva?

Alexandra

Läs min kusins blogg, hon kan faktiskt vara ganska rolig ibland:D calorina.blogg.se

beciell

Roligt att du skriver di.. För så säger de som snackar riktigt grov skånska också.. Men jag antar att man uttalar det annorlunda på skövdiska (? antar att det är därifrån du fått det, ev göteborg) än på skånska..Ta nu hand om di små (smo) glyttarna.. För att bara nämna ett skånsk exempel.. haha =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress