Spiderchick

Marabou hallå?Älskar´t!

Så här var det när jag skrev skit om Din jäkla El också (eller DinEl som jag kort och gott kallar dom nu eftersom att dom bättrat sig ordentligt gällande fakturahanteringen), då var det också någon från deras presstjänst som hörde av sig.

Antar att företagen googlar vad som skrivs?

Om så är fallet - vad hände med Marabou?? Har dom helt missat att jag tyckte den nya chokladen med Passion smakade som gammel sketen hostmedicin?

Ska Marabou inte skriva och förklara tanken bakom? Eller i alla fall erbjuda mig tio års fri chokladkonsumtion? Sitter presstjänsten där månne och sover?


Petra

Men hallååå...den var la helt ok?? Passionen alltså:) Men om du får 10 års fri konsumtion så hoppas jag vi styr upp en liten fördelning bland kusinerna.. :) Vi kan mötas upp hos mormor o dela på "skatten";)

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Jaa! Ett års förbrukning till Spiderchick!

Emma says style, love & rock and roll.

Hahaha, ja just det. kom igen marabou. Lite action här tack. Men tänk om du får ett års förbrukning av enbart den äckliga chokladen? För att "lära dig förstå tjusningen med den" eller nått....

Lina

haha sådär gjorde tele2 med :P

Carros skönhet&hälsa

Måste kännas härligt att vara bloggare ibland

Natosh

Haha, blev mycket förvånad (Jag har ju ingen storblogg som du ;) när jag fick svar från Com Hem då jag skrivit att min dott var rädd för deras reklam. Judith är jättesnäll i verkligheten kan jag meddela :D

Allie

Men Marabou kanske har en okej produkt i grunden. (Dock är jag tveksam). McDonalds med deras läskiga mat, som dom försöker marknadsföra som 'vettig' (ej att förväxla med nyttig!) har lite mer att leva upp till. Dom har helt enkelt inte råd med en enda missnöjd kund!

Ellen

haha, passionchokladen var ju awsome!!! Får du en årsförbrukning av den kan jag gärna anmäla mig att offra mig...

cecilia

lite läskigt på nåt vis att de har koll sådär. men om du blev kompenserad så var det la fin fint :)

även om jag fortfarande tycker du skulle sagt till!

Petra

Det kan ju ha varit så att någon av alla dina läsare faktiskt skickat in ett klagomål till McD. Du kan känna dig som en kändis som slipper göra allt som du inte vill snart!

Heja heja!

Rebecca

Haha samma var det för mig när jag skrev om en såndär comviqkille, men det var inte ens något allvarligt! Tror bara den pressmänniskan inte förstod riktigt. Jag liksom försökte bara göra mig lite rolig, på deras bekostnad men wtf! :)

cao

det är lättare än att de googlar - företag kan ha filter (Högskolan i Borås har det, deras informations-nånting-blabla höll en gästföreläsning för oss), typ rss-filter, som snappar upp allt som skrivs om företaget/produkten/whatever så att de ser det utan att ens anstränga sig nämnvärt!

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

LOL visst äre kul :-) hehehe Telia brukar vara snabba på att skriva en kommentar om man gnäller ;-)

Grodan

haha, du är väl för skön =)

Susanna

Eller så följer de helt enkelt din blogg. :)

Tomas

Säg till om det funkar så ska jag skruva upp rescensionstempot!

Miccy

Då måste du ju ändå vara rätt så inflyttelse rik. Men borde du inte ha fått värde kuponger till en ny hamburgare service minded?

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Tyvärr har Marabou redan gett mig livstids konsumtion på choklad så ingen annan kan nånsin få något sånt mer ;)

sofie

lugn de hör nog snart av sig

fanny

Uäh, tio minuter känns fan i längsta laget tycker jag.

emilie

haha lovely. Älskar presskommentarer. 15 rader text om företags filosofin innan de sedan på en rad sammanfattar problemet som absolut inte får finnas./Emilie Fkp

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Marabou gör oss inte besvikna nu!!

Carro

hahaha.. jaa dom googlar tydligen.. jag fick en kommentar från nån på tele2 efter att jag skrivit ett jäkligt surt blogginlägg och var asförbannad på tele2.. :P

sara

min syrra jobbade på mcdonalds ett tag och där blev hon tillsagd att hamburgarna fick ligga i 45 minuter innan de slängdes... har lite problem med att käka på mcd sen dess +o(. Max gör sina hamburgare på beställning, så jag går dit ist:)

Marlene

Jag vill faktiskt ge kredd till alla företag som ser till den "lilla" människan och vad denna har för tycken och åsikter. Att skapa en kommunikation mellan företag/kund tror jag är superviktigt.

Bloggare mm kan inte spy galla utan att företag får kommentera detta. (Inte för att du gjorde detta! :P) Ofta uppstår det missförstånd och tänka sig, ibland blir det också fel.

Googla Sydafrikaresor, 4 rader ner står "Boka INTE med Sydafrikaresor". Hehe inte så bra för företaget kan jag tänka mig... det är nog inte alla som faktiskt går in och läser varför man nu inte skall boka med sydafrikaresor.Äsch, jag vet inte var jag vill komma! Jag blir bara imponerad av företag som använder sig av sociala medier på en aktivit sätt för att skapa kommunikation med sina kunder. :)Tycker du har en dunderblogg spider!

Keep up the good work!

/Marlene

Louise

Håller med, sånt älskar man bara men det är aldrig någon som gör så när jag skriver något. Jag misstänker att de prioriterar de stooora bloggarna :-)

josephine

Jag känner ju att du borde ha fått som Kenza, när hon bloggade om att en marabou hoppade^^ på henne i butiken, så får hon sedan leverans vid dörren med miljontals chokladkakor. Jag känner ju att de borde vara lika lite för alla, och eftersom att du inte ens tyckte om deras hostmedicin passion borde dom ha kommit med något nytt och helt fantatiskt gott till din dörr.

A

go morron ^^

anouk - Gravid

hahahaha

Anna

Ja, helt oväntat googlar företagen om vad som skrivs. Det blev jag varse när jag skrev ett inlägg med tillhörande bild och spydde galla över halebops hemska reklam. Tydligen skulle de överväga mina tankar till nästa kampanj. Där ser man!

Melina Tran

haha vilken bullshit. har fått en paj som var en halvtimme gammal

Malin S

Jag ger en stor tummen upp för dina dilektala ord som piffar upp texten. Men du måste mena att presstjänsten sitter och söver va?! ;)

TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Jag kan ju tillägga att en amerikansk forskare har lagt undan en donalds-burgare i 1 år och gissa vad som hände!? INGENTING! Inge mögel och inte ens flugor ville ha den (iofs, flugor äter bajs så burgarna kanske är bra ändå + att man slipper oroa sig för att det börjar mögla i magen).

kickan34

ja passionchokladen smakade skit

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress