Spiderchick

Lösgodis som inte är lösgodis

Jag är en sådan där person som tycker det är skitlyxigt att kunna köpa lösgodis som egentligen inte alls säljs i lösvikt. Ni vet när affären har fyllt en låda med gammalt Gott och blandat, Bilar, Toblerone eller som idag på Fyra Gott - Ritter Sport choklad.

Pass opp! Ritter sport i lösvikt, tänker jag. Nu jäklar ska jag passa på att stoppa påsen full. Och så slevar jag till mig massa choklad och för varje slev känner jag att här sparas det pengar! Oj vad mycket pengar det sparas, för en Ritter sport chokladkaka är fasen inte billig per styck inte.

Någon som känner igen tänket? Lite? Ingen?Egentligen en chokladkaka - nu i Spiderchicks lösgodispåse.

Elin

Ha ha... ja du den va mitt i prick. Du e inte ensammen :)

Linda

Kanner igen det alldeles för mycket... Sarskilt pa 4-gott dar det alltid har en massa sant.

Lisa

Jo det är het fantastiskt. Tänk att man kan bli så glad över ex ahlgrens bilar i lösvikt. Ritter sport lät ju riktigt lyxigt.

Sanna

men åååh nu blev jag ju sugen på choklad!!! damn you! (inte på riktigt såklart :)) hihi

Marielle

Som Elin säger, mitt i prick :DJag får ta o släpa mig de 13 milen ner till Göteborg nu i veckan så jag kan besöka den däringa Fyra Gott. Vilken av de olika affärerna är bäst? Måste ju bara fråga snasktestarN herself! :D

Teresia

Ush jo. Jag är likadan och skämms lika mycket varje gång. Ha!

anna

ja, känner igen mig alltför väl:) ler Tur den där butiken ligger lååångt från mig.... ca 60 mil skulle jag tippa...

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

I KNOW the feeling.Spara är bra :D

Sandrine

Spider!! Marabou kokos väntar på att provsmakas!! recension typ nyss, kom igen! ;)

Cornelia

Jag känner igen mig HELT och hållet! Man blir liksom helt exhalterad när man ser att det finns "olösgodis" i lösgodisburkarna. Hela världen liskom ler så köper man asmycket så blir det svindyrt men det gör inget, för det hade blivit ÄNNU dyrare om det inte varit lösgodis.. HöhöHö

besynnerligt

Det händer att jag går bananer när något sånt uppenbarar sig. Jag kan springa fram till Toblerone-hyllan och kolla kilopriset och sedan tillbaka till lösgodiset och bara, Mohahaha! och moffa i en skopa till. BILLIGT!!!11

Miccy

Så är jag också, och till min stora besvikelse så var detdessutom fel sort när jag kom hem. Kul!

elin

haha jag blev så jädra glad när jag hittade ahlgrens skyltar i lösvikt o jag gillar inte ens dom. DET är inget som hindrar mig. Fyllde självfallet på ändå. (Sparar maaassa pengar)

Liza

Du är verkligen inte ensam. Blir alltid överlycklig när jag hittar nötcreme i lösvikt =D

Anonym

Du ska inte känna dig ensam i alla fall :)

CHOKLAD! 8D

Lina -Zooda-

Känner igen det där väldigt väl.

Emma

You are not alone!

Matilda

Det där har aldrig hänt mig. Orättvist.. får kolla in den där butiken nästa gång jag besöker göteborg!

Anonym

Jaaa det är underbart.

Alba

Klockrent! ;)

Fröken

Åh, mums. Men nu vill jag ju ha choklad, inte för att det hör till ovanligheterna... Men inget är öppet. Imorgon är det jag som köper choklad!

Nikita

Ha! Sådär gör jag jämt!

Anna

Har aldrig varit i den där godis affären, men den måste verkligen besökas på sverige resan i sommar. Ska bunkra upp för ett år framåt o ta med mig hem till USA (som har i särklass de sämsta godiset i världen)... :)

Sara

Haha, jorå. Min favoritgodisbutik (jisses vad långt det ordet blev) hade en gång i tiden Mars och Twix i lösvikt, jag var där flera gånger i veckan under den tiden och fyllde på godislagret. ;)

A

Det ligger i stort sett bara mini Gott och blandat/M&M påsar, refreshers, bananaskids i min påse när jag lämnar dem. Tappar helt huvudet!

Bara ett mini heads up från en forna godisbutiks arbetare, när det ligger öppnade påsar bilar, eller uppbrutna chokladkakor är det stor chans att de gått ut i datum... Ett chefstrick för att inte förlora pengar. Inte ok!

julia

spajder. jag blir nojig och tänker på att ngn i godisaffären måste ha delat de där chokladbitarna för hand. =bassilusker. :S

spiderchick

a: Klart godiset är gammalt när dom har gjort så, chokladen till exempelt brukar ju vara helt vit. Men jag räds inget =)

spiderchick

Julia: Är man basiluskrädd ska man inte käka lösgodis över huvudtaget. I alla fall inte från stormarknader för gud vet hur mpnga ungar som gått och nyst i de lådorna... På fyra gott måste jag dock säga att hygienen känns helt okej. de anställda plockar till exempel alltid godiset med plasthandskar./S

A

HAHA!! Bra, då var du förberedd. Ibland är vitt inte farligt. Chokladen blommar när den blir liiiiiiiiiiiiite för varm (över 19 grader för finchoklad, vet inte hur tålig en marabou kan vara, kackerlacka dito troligen) och ska inte påverka smaken allt för mycket. Lite törr bara...

Thomas

Alla ni som älskar lösgodis men som ingen har hostat eller tafsat på finns äntligen en lösning. Titta här på nya svensktillverkade automater för hantering av lösgodis..

www.clickcandy.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress