Spiderchick

Sick dröm

I natt drömde jag att Joel Kinnaman började arbeta på mitt jobb. Yes! Kollega med Kinnaman, jäklar vilket bra bloggmaterial, tänkte jag i drömmen.

Återberättade detta för min kille idag på morgonen och sedan dess har han gått runt och kallar mig för SpiderSick.

?

Lana Hamdoun<3

hej jag undrade om du ville kommentera din favoritlåt på mitt senaste inlägg! det skulle vara jättegulligt! puss och kram / Lana <3 http://lanahamdoun.blogg.se/2010/may/varldens-basta-lat.html#comment

Lovisa

måste bara berätta, jag var inne på 4 Gott (Four Good) i torsdags och jag förstår inte hur jag har kunnat missa den butiken innan! :O Den har ju allt! Om det inte finns på 4 Gott så finns det inte! ;)

Veronica.

Har startat en ny blogg & det hade varit jätte kul om du ville kolla in den =) rolig start med massa söta läsare. Lämna gärna ett spår också! =) din blogg är nice dessutom!! / take care!

Becca- Mitt liv på Cypern

haha.. Tror att du börjar bli en aning besatt av Joel Kinnaman?

Sofie

ha ha, din kille verkar kul, kan inte han börja blogga

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Roligt att du till och med drömmer om bloggen ^^

jenna♥

Vad tycker du, Hiss eller diss på sushi? :)

Julia

Ett tecken på att man är en seriös bloggare; man tänker BLOGGMATERIAL!! så fort något intressant händer ;)

Amanda B

Läste igenom den första sidan av din blogg. Och jag kan bara säga att du har en grym humor, satt bara och garvade :D grymt bra blogg ;)

kram

Izabella

coolt ! :)

Amanda

Jag hoppas att du har sett "tjenare kungen", en av världens bästa filmer och med Joel Kinnaman!

Elin

Me sense obsession.....

Sara

Åhhh vem hade inte velat ha han som kollega ohlalalalal :D

lisaevelina

Haha. Sjukt kul. Undrar när kinnaman-febern lägger sig.. känns som den kommit för att stanna.. iaf för mig.

Helena

Haha jag älskar att din grej för Kinnaman liksom blandas för din grej att drömma om bloggmaterial (vilket du väl gjort tidigare om jag inte missminner mig?)! Du är grym du SpiderSick ;)

Hemmakatten

Ett solklart fall av Kinnaman-sjukan! Men du, snart måste han väl ändå ta och ringa dig och bjuda på en snabbintervju så många gånger som du har nämnt honom. Du är ju megakänd bloggare nu. Kan du inte fråga honom om han vill vara med högst levande på din blogg? :)

cecilia

SpiderSick var det ja. kärt barn har många namn helt enkelt :)

Katta Kvack

Hörru snacksdrottningen, har du testat nya sommar-Polly? Smakar lite som torkad mjukglass: http://www.kattakvack.se/?p=4149

Amanda

På tal om drömmar så drömde jag om DIG inatt! Minns inte precis allt men vi satt iaf runt ett bord och skulle äta mat. Sen satt du där med brända korvar på din tallrik, och jag skrattar och frågar om du inte ska ta en bild på dom och lägga upp i bloggen! haha! Sjuk dröm ;D

ida

det är TUR att du inte har några planer på att sluta blogga iaf. Spiderchick for life!

ellen

jag drömde också om honom för nån vecka sen :O jag tror att du var med också på nåt hörn även om jag aldrig såg dig i drömmen :O

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress