Spiderchick

Crazy internetvärld

Det har hänt så märkliga saker på bloggen den senaste tiden.

Först var det en gammal copycat som lämnade spår i kommentarsfältet och låtsades som om ingenting någonsin hänt (jag är inte överdrivet långsint, men en ursäkt hade ändå varit på sin plats med tanke på att hela hennes blogg för en tid sedan drällde av inlägg som hon stulit från mig).

Någon dag senare får jag kommentar av en person som tidigare har varit anonym och kallat mig bäng i huvudet men som nu blottade hela sitt namn och bloggadress.

?

Och i veckan var min blogg nära på att bli hackad. Syftet var förmodligen att svärta ner namnet Spiderchick och skriva saker i stil med jag älskar fruktsallad eller något annat sjukt som hade satt hela mitt goda rykte som snasktestare på spel.

Vad är det för crazy internetvärld vi lever i egentligen?

Nana

Hehe! Ja jag lämnar ju spår här emellanåt även fast jag skällde på dig över topz-incidenten för ett tag sen... (men inte helt utan att känna skuld över att jag fick dig att ligga sömnlös i månader förstås!)Älskar verkligen din blogg. Humorn och allvaret i en perfekt mix :)Ps. du Marabou borde sponsra dig med gratis choklad i ett år. De är de väl nästan skyldiga vid det här laget ?

Spiderchick

Nana: Fast du har la aldrig kallat mig dum i huvudet? =) Lite kul när folk först är anonyma och elaka och sedan icke anonyma och betydligt midlare i tonen =)ps. Marabou ows me!! eller hur det nu stavasKram från mej

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Hur kunde du vara nära på att bli hackad? :o

sabina

vad surt. förstår att du är lite irreterande

Teresia

Haha. Det är inte lätt att vara du...

Nana

Haha verkligen inte! Jag skulle aldrig skriva så till någon -respekt är sjukt viktigt i min värld! Sen tror jag jag har skrivit tusen gånger att jag BEUNDRAR Spiderchick däremot!

Spiderchick

Teresia: nej det är sannerligen inte lätt att vara jag =)/S

Anonym

Jag brukar skriva att jag beundrar och älskar dig och din blogg, fast i hemlighet och innerst inne hatar jag dig nog en smula...just för att jag beundrar och älskar dig och din blogg. Varför är du bäst och inte jag?

Slightly jealous =pOjdå, nu var jag ju inte anonym....Spiderchick

Jag slutar aldrig att förundras över hur oförskämda människor kan vara, särskilt så fort de har skydd av en datorskärm och inte måste se personen i ögonen.Testade förövrigt Marabou Polka efter din recension, du hade rätt. Fucking awesome! :D

Lenkan

Haha, skrev att jag inte var anonym och så var det just det jag var!

smäller huvet i tangentbordet lite

wpagfä-QEFRHYFUEOQwbnhfibö

Himmel unt Pannkaka!

Haha okej, jag vet inte hur det gick till eller om jag är hög på polkachokladen, men nu fick jag minsann ditt namn. Oups!

♥ Anna Söderberg

naaaaaj, jobbigt värre att råka ut för en det ena en det andra.... grrr!

carolina

Skriv till marabou, dom sponsrar mig emellanåt, godisråtta som jag är! men jag måste nog lägga ner det, hehe, har gått upp 7 kg redan i vecka 25, hehe ;)

läskigt med hackers, samtidigt som jag och en vän satt och pratade idag om hur kul det skulle vara att kunna hacka sig i np åtyp facebook och snoka och läsa allas privata medellanden. hemska so mvi är! ;)

Linnéa

du har något att hämta i min blogg. :)

anna

Jag har spenderat de senaste dagarna med att läsa igenom hela din blogg. Du är ett komiskt geni! Dessutom är det ett sant nöje att upptäcka att det finns tjejer med samma tvivelaktiga matvanor som yours truly.

cecilia

haha vart är världen på väg egentligen?

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Men fy, tur att de inte lyckades hacka din blogg! Fast vi läsare skulle ju direkt ana ugglor i mossen om de skrev om frukt, liksom! ;)

Elsa

Hatar verkligen sånt där! >.<

Och det hade ju varit för hemskt om massa folk hade fått för sig att du gillade fruktsallad ;)Ha det mys! <3

fanny

Vad grejen med copycats är fattar jag fan inte. Det är dels aslätt att avslöja men dessutom fattar jag inte varför någon vill ha bekräftelse på en annan person verk. Det är ju bara löjligt.

Malin

Folk tror ju att de ar lite smatt ododliga bakom datorn. Pa grund av en hemsida vi skoter at ett popband sa tvingas vi standigt byta emailadresser och byta losenord pa facebook etc. Det ar jatteskumt att folk tror att de fat bete sig precis hur som helst pa internet.

alexundra kakansson

Hejhej! Ursäkta att jag kommer här och stör, men jag läste just en intervju med Joel Kinnaman i Frida, och jag tänkte ge dej en liten detalj:"Vad söker du hos en tjej?

-Någon som har humor och kan skratta och bjuda på sig själv."Grattis Spider, jag tror du har vunnit första pris. =)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det finns då idioter till allt som jag brukar säga.... GAH! :)

Idan - 21 årig mamma till 2 barn.

Ammar du fortfarande eller har du slutat helt?

Hillevi

Världen är konstig, cybervärlden är obegriplig. Hur märker man att man håller på att bli hackad? Inte för att det skulle drabba mig (kan inte ens tvinga mannen att läsa) men undrar?

Ebba

Copycats, dem ska få all sympati i världen för deras fantasilöshet. Vänta lite, spindeltjejen.wordpress.com? Om inte mina engelskkunskaper är helt bortblåsta så betyder spiderchick ungefär spindeltjejen. Copycat eller inspiration? Det är frågan...

Förresten überawesooome blogg Spajder// Ebba

Katta Kvack

Alltså fiffan! Det är inte OK att hacka någons blogg för att starta rykten om fruktsallad. Usch.

simone

haha det har jag också varit med om det senaste :P Elaka kommentarer som bli med namn plötsligt, men jag vet att många skriver från , föreningar, bibliotek och skola också, många datorer med samma ipadress :)

hanna

hahahahahahaha!

Ellinor

Men att vara lite bäng i huvudet är väl en komplimang?! Iaf i ditt fall är jag säker på att det är en komplimang! :-)

Kia

Haha.. "Jag älskar fruktsallad".. Ja, det vore ju verkligen det allra värsta.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress