Spiderchick

Sommaren anlände idag

Idag anlände sommaren till Göteborg! Min lilla familj kom och hämtade mig på jobbet, så gick vi ut och satte oss i solen och käkade glass. Efter glarren drog vi hem, bytte om till träningskläder och stack ut på en joggingtur.

...

Okej. Det där sista inkluderade eventuellt inte mig. Jag har inte sprungit sedan gymnasiet då jag och min pappa åkte upp till Billingen i Skövde för att springa och min pappa halkade i lera och sprang halva vägen tillbaka till bilen i kalsonger.

Jag tror att den händelsen skadade mig lite.

Nu: Film.
s.

Haha. fnissade högt! Såg min egna far framför mig springandes med lera i ansiktet och bara i kalsonger! Ingen vacker syn måste jag säga.. hahahhaha.

Alexandra

Den filmen är hur rolig osm helst!!

Sofie

HAHAHHAHA STACKARN :'D

Pijah.

Haha. Härlig story! :D

Sus

Aaaa...jag sa till mina barn att vi skulle se Pråppåsal.

De fattade aldrig vilken film vi skulle se.

tinas mongoblogg

haha underbart!

Nathali

Åå den filmen är super! :)

cassandra

jäkligt skön film!

Sofie

ha ha, du är för rolig ibland

Anonym

Hehehe rolig story!Den där filmen är rätt kul tycker jag :) Lagomsöt liksom.

Henric

Jag hade sprunigt tillbaka och sen bytt om :P

Mia

rubriken är så mycket bättre än innehållet men jag kan inte låta bli att fresta dig lite ;) http://www.expressen.se/resor/1.1993482/flytta-in-till-joel-kinnaman

Tina

Rätt rolig film faktiskt om jag nu kommer ihåg rätt. :P Och visst är det underbart att vi på västkusten också får lite sommar!

elin

hahaha. Kul pappa. Och typsik pappa. Filmen är nicht so gut. Ps. FIN FRISS. ds.

Lina -Zooda-

Den filmen är ganska bra :) Dock väldigt lätt att förutspå vad som kommer att hända, men det är ju de flesta filmer så :)

cecilia

tror jag är lite kär i dig. hoppas det är ok :)

sara

rolig men förutsägbar film! :)

Ida

Den är superbra den filmen!! :D

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Den måste jag också se! :D

Vanilla

Åh, vad härligt med sommarvärme i Sverige! Här i Ecuador börjar det äntligen bli lite fint väder också! :-)Den filmen är lite förutsägbar, men faktiskt riktigt rolig! Hoppas du har en bra kväll!Kramar

Himmel unt Pannkaka!

Jag springer inte. Det är en principsak.Lite för att jag ser ofantligt löjligt ut när jag springer eftersom jag har en fot som är lite sned, men mest för att jag är så jävla lat. :)

Emma

Hej! Jag måste bara få säga att din blogg är hur härlig som helst. Har väldigt just börjat följa den mer regelbundet, och det är verkligen höjdpunkten i min dagliga bloggkoll! Det är så himla roligt med en blogg som står ut från de vanliga, blonda, 18åriga, självutnämnda stylister som "kan" mode, blogghitsen som tydligen regerar nu. Du har en helt härligt inställning, och det är skönt att få läsa om en "normal" stadsmamma, som inte jobbar och lever som en "sverigekändis". Älskar din blogg!

Helen (Akazora)

Asch Spider det var väl inget... Min farsa springer jämt runt i bara fillingar. (Och det kanske indirekt är anledningen till att jag inte längre bor hos päronen, hahahaha)

Lisa

Här kan du få Spotify Premium helt gratis och slippa reklamen! Det enda man behöver göra är att värva några vänner :D Hjälp mig få Spotify Premium så får du också det! http://apps.facebook.com/freespotify/?r=385Ha en bra dag!

Maja Lilja

hahaha de är konstigt hur ens föräldrar kan påverka en... ;)

Anonym

Härligt, nu verkar det faktiskt som att sommaren även har kommit hit till Växjö. Ingen är mer förvånad än jag! =)

Joanna

När får man se dej i bella&tyra show?? Nu har MASSA folk kommenterat hos Bloggkommentatorerna att just DU borde vara med där.

emma

grym blogg :)

Ellen - ellastankar.blogg.se

Haha förlat, men det där med din pappa lät sa himla roligt =D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress