Spiderchick

Svar på lite frågor och sånt

Perfekt kork!!!!!!!!!! Dessutom har skåne mejerier MYCKET snyggare förpackningar än Gbg!

Svar: Jag älskar när ni går loss på utropstecken. Då får kommentarsfältet veta att det lever jädrarimej.


Vaaar kommer den snygga tunikan/klänningen/tröjan (?) ifrån? :D

Svar: Min prickiga oversizetröja kommer från Monki.

 
Jag har kommit på att man inte måste fylla i alla uppgifter för å kommentera, så nu kan jag orka det lite oftare :) Kram Nina!

Svar: Jag vet att man tyvärr måste fylla i sina uppgifter varje gång, det går tyvärr inte att åtgärda (på grund av min "punkt nu" adress). Kul att ni kommenterar ändå. Kram tillbaka!

 

Haha! Jag satt och läte en blogg häromdagen och så skrev hon: "nu ska jag svara på alla era kommentarer"
Jösses tänkte jag, är hon så poppis, får hon så mycket kommentarer?! Och så kollade jag inläggen och kommentarerna...
1 kommentar, 3 kommentarer, o kommentarer, 1 igen, 0 igen.... Och så vidare. det lät som hon hade 1000 kommentarer att svara på, i verkligheten var det kanske 5!!!

Svar: Haha! Ja det är ju det jag säger – bloggare är experter på att göra en maffiga tupp av en liten, liten, pluttig, luggsliten fjäder. Älskar´t.


Du får en hiss av mig idag för att du har en störtskön blogg och för att jag älskar ditt sätt att skriva! http://alltomelin.blogg.se/?tmp=27120642
Svar: Tusen tack! Vill tacka alla er goa som lämnat beröm, värme och kärlek här bland kommentarerna, ni får mig att må så jädrans bra!

 

vet att du skrivit om mail förr, vill du verkligen ha det? på riktigt? jag hade aldrig orkat svara. jamenar, det räcker väl med att svara på bloggkommentarer ^^

Svar: Ja jag mottager gärna mail! Tyvärr missar jag ibland att svara. Men jag har trots allt en liten åtta månaders här hemma så tiden räcker inte alltid till. Jag läser dock alla mail! Och insuper.Här ser man nästan rätt in emellan de Spiderchickiska härligheterna.

Ellie

Hahah

Matilda Andersson

Du måste gilla att håna männsikor. Det är ingen god egenskap!

jasmin

aw ..

helena

galet! Här sitter jag o min sambo och letar efter vit kladdkaks recept.. Kommer in på din blogg.. Jag tycker att jag känner igen dig, men vet inte från vart..men så läste jag du va inköpsassistent... Vi jobbar på samma företag...fast jag är säljare!:) skoj tyckte jag!hahah

molly♥

hoppas att du får en fin torsdags kväll :)

Spiderchick

Matilda: Oj vilket påhopp! Jag gillar absolut inte att håna människor, om du följt min blogg så vet du att jag absolut inte pysslar med sådant. Om du uppfattat ngt som att jag "hånar" så ber jag allra ödmjukast om ursäkt.Om det är "uropsteckengrejn" du syftar på så menar jag på allvar att jag tycker det är kul att ni överdriver dom, så här!!!!! Jippi!!!! Haha!!!! Jag känner att det är gött för bloggen med lite utropstecken, Då vet kommentarsfältet att det lever.;)Kram till dig! Och åter igen är det inte meningen att ngn ska ta illa upp över ngt jag skriver, även om man såklart inte kan plisa alla jämt.

Spiderchick

Matilda: Jag måste även tillägga att jag såklart skulle kunna bombardera alla mina inlägg med smajlys och blinkys etc för att det riktigt ska framkomma att jag skriver med glimten i ögat, men jag tycker det förstör texterna. Tyvärr. Fast det skulle ju förenkla en del.Kram igen =)

Denise - Ännu en mammablogg

Hhaha denna bild fick mig att tänka på min lillebror när han var liten. Han ÄLSKADE dinosaurier och när han kröp omkring på golvet så hade han "klo" handen, precis som spiderkid :) Han morrade och kröp fram med sina små klor :D Fast tror han var omkring året haha :) Felåt för denna luddiga kommentar men jag var bara tvungen :P

lisen

Hej kan jag få en länkning?...

...

.................Det är inte så enkelt va?

Jessan

Jag är givetvis briliant och klickar i Kom ihåg mig knappen på en gång för en framtid av framgångsrikt kommenterade.Din blogg är fortsatt bäst, bara att gilla läget och näste år blir det Tyra Kenza show istället för din del!

sabina

men tjejen som inte hade så många kommentarer som skulle svara på alla.. Hon kanske inte hade accapterat alla sina kommentarer. Jag acepterar inga kommentarer förens jag har tid att göra återbesök.

Cornelia

Hey, appropå en sak.. Förut, för längesen, så funderade du på om sjappa var ett riktigt ord, eller hur? Det är det! Jag såg det idag i skolan, var en lärare (som alltid har rätt om allting -.- och är gammal) som sa det, dock så stavas det schappa, fast tycker sjappa är bättre. Men ja, det är ett gammalt svenskt ord. Så nu vet du, om du ville veta :) Godnatt!

emilystrange

aha du tänker så. få massor av beundrarmail men inte ge ngt tillbaka. girig du är då! men jag kan inte direkt klandra dig. gött att bli bekräftad liksom.

Sofie

tack för bilden.. nu vet vi hur spiderkids utsikt ser ut

camol

Din blogg ÄGER!!! haha ;)

Den är som en vitaminkick. Om man är lite trött och nere är det bara att gå in och läsa lite här och man börjar garanterat skratta, eller åtminstone kan man gå härifrån med ett stort leende!

Kenny

Tänkte bara i all enkelhet säga att jag är totalt jävla fast! Puss och kram och allt det där och tack för en himmlans trevlig blogg :)

Keep it up!

Tjo!

Lisse

Hej hej!Känns du David Druid och Mike the camguy från Vakna med the voice?

Vore kul om dom kunde vara med nåt på din blogg=)Har för mig att man ser dig i det här inslaget=)http://www.youtube.com/watch?v=AV2hwADtF5o

manda

Jag har kommit på att man !!!!inte!!!!! måste fylla i alla uppgifter för å kommentera, så nu kan jag orka det lite oftare :) Kram Nina!Svar: Jag vet att man tyvärr måste fylla i sina uppgifter varje gång, det går tyvärr inte att åtgärda (på grund av min "punkt nu" adress). Kul att ni kommenterar ändå. Kram tillbaka!alltså, jag tror bruden menade att man INTE behöver fylla i alla uppgifter, eftersom de va så hon skrev? haha! ;D markerade "inte" ordet med några !!! så du ser vad jag menar :)Jälar va flummig kommentar, men jag känner mig ytterst förvirrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mihii, jag var bara tvungen

emilystrange

Kolla din mail, det ligger något och väntar på dig där! ;) "Kärlek vid första ögonkastet"

Pia

Ohlalalalala, tjusiga behag :p

felicia

oj, du äter på din bebis.hahahaha btw, skulle det inte vara fint om du gick och höll din bebis mot taket så den kröp där och sjöng "spiderkid, spiderkid... does whatever a spiderkid does"?! just a thought. =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress