Spiderchick

Torsdag idag

Bra rubrik va? Utifall att ni inte visste.

Idag har vi varit i... Jo just det ni gissar rätt - trädgårdsföreningen! Tillsammans med Stina och lilla Klara.Jag fikade kladdkaka.


Vi blåste såpbubblor. Oj vad vi blåste! Ungarna älskade det. Särskilt när jag sprang efter bubblorna och viftade tokigt med armarna som en crazyperson.Lilleman spexade med Stinas märkesnyckelknippa.Här gick vi förbi kyrkogården vid Ullevi och där kunde vi inte låta bli att tänka på döden en smula.Jag i helfigursbild. Det vet jag att ni gillar. Hey - den där jackan framhäver ingen direkt längd på mina ben. Det ser jag nu. Men skön är den.Thessan

Fin blogg du har!

Elin

När man mår dåligt känner sig sjuk, och ja, allt, så går man in på din blogg, när man går därifrån ler man, kan skratta känner sig frisk och mår sååå mycket bättre.

GO SPIDERCHICK!

Din blogg är den bästa :) <3

Ekfan

Shit vilket najs väder ni haft! Värt! :)

Sus

Ojojoj..jag råkade visa ett märke idag på min blogg...ett par gamla sketna championbyxor. Jag blev kallad märkes nörd (japp, särskrivet) och dessutom tyckte den anonyme (såklart) kommentatorn att det var konstigt att jag bara hade L. Denne trodde att jag minst var av XL. Don´t we love those bitterpussies?Marc Jacobs liksom =)

Julia

Söt blogg! :D Och nu jäklar ska det bakas kladdkaka, blev så sugen av bilden :D

milla

Tack för inlägget med felsägningar jag har nu suttit och skrattat för mig själv över dina och läsarnas felsägningar. Åh fy vad roligt.

/Milla

Sanna

Fina bilder :)

cecilia

Men schyrre att visa bild på kladdkaka för en stackare som har jordens PMS! Jag vill också ha!!

Daniel

Har manlig PMS dvs e förkyld. Så tack för kladdkakan jag inte får..eller har ingredienser att göra en själv. Och byakiosken stänger nu.Thanx

Alba

Din blogg är verkligen den bästa! :D

Anonym

clady.blogg.se

Hanna

Härlig blogg och bilder! :D

Sofie

gott gott

angelica

Åhh, ja har en likadan jacka :) BÄST!

Therese

GAAH! Den texten vid kyrkogården är så läskig att gå förbi sent på kvällen eller natten D: iallafall för små barn som mig :)

Emma

Vilka fina bilder och det på den första bilden ser riktigt gått ut ;-P

Tessimessi

haha jag kan föreställa mig dig som en crazy person som flaxar efter såpbubblor :D

din hårfärg är fortfarande fin btw :) Komplimanger tåls att upprepas!

Kimmi

Du!! Den där texten "Tänk på döden" finns vid fler kyrkogårdar i trakten kring Götet. Jag har en bild på mig (eller min mamma?) framför en annan men likadan text!! Wasup med det liksom? Varför?

julia

usch vad avundsjuk jag blir på kladdkakan. ser riktigt underbar ut!

Laethale

Åh tusan! Jag som ofta har tänkt att jag ska blogga om den där "tänk på döden"-grejen. Great minds think alike :)Men allvar.. Vem fasen vill begravas på en sådan skrattretande dyster kyrkogård?

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Skitdetsamma hur långa benen är, bara man kan gå med dom

hanna-mia

vilken superfin svart filt med vita blommor!!! varifrån kommer den? är det din eller din väns? kan jag få den? :D i övrigt, tänks får a najs blågg, ju ar gräjt spajderschick! hags fråm mi :)

Sandra (parole)

Jag gick förbi den kyrkogården i måndags, tänkte precis samma sak och skulle blogga om det, men så hade jag ingen bild och så ja... blev det inget av det :D haha

Anonym

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress