Spiderchick

Vaaaabäääääj (Varberg)

Uj så trevligt vi har haft det i Varberg idag.

Anna med familj har precis flyttat dit och håller på att renovera nya lägenheten för fullt. Vi har det rätt så lortigt just nu, varnade Anna innan vi åkte. Well, själv bor jag i en Ikeainredd svinstia så lite lort hindrar aldrig mig från att hälsa på.The little ones.Man bara måste älska Annas glada kök!På promme. Lillemannen freakade ganska snart i vagnen så...... vi fick pausa på en bänk så att han fick spexa av sig lite.Här ska vi bada i sommar säger Anna - Varbergs nakenbad! Looking forward.

martina

tack för tipset om polka chokladen ! den var ju hysteriskt jäkla god! tack tack! you have changed my life! ny favoritchoklad!

Anonym

tjenis.. såg att du bara hade en kommentar, och jag vet ju hur stressad du blir då, så jag lägger till en..

Carros skönhet&hälsa

haha hätligt med nakenbad. oftast tanter och gubbar där dock ;)

Emelie

Åh min underbara stad Varberg!! Nästa gång du är där så får du fika på Madali. Ett supermysigt barnvänligt fik. Lite barnvagnarna invaderar känsla över det, men det finns såklart en anledning till det också.

Fröken Svår

Men hallå! Jag håller typ på att dö av nervositet! Jag vill veta om jag vunnit göteborgspassen! Kan du inte avslöja vinnarna snart?! :D :D

Sofie

söta säger min 2 åring

milena

nämen se så mysigt ni verkar ha haft det med spex och allt... men visst är det lite stressigt när de små börjar böla i vagnen så man få pausa mitt i allt...men måste man så måste man!

ser ut som att du hade en bra dag!

Smycken

Hej. Jag har en smyckesshop på www.myowndesign.webshoponline.se och undrar om du vill ha ett smycke därifrån. Hör bara av dig så skickar jag det gratis till dig. Mvh Erika

Nana

Har själv ett IKEA-inrett hem (en ekonomigrej helt enkelt) men älskar din väns köksbord!! najsigt värre! Undrar.. kan vi inte få se lite glimtar ur ditt hem? Ha en fin kväll!

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det är något visst med att nakenfisa :)

Daniel

Åh då kommer jag med på NAKENbad!!Nyblivna mammor och Daniel med ÖLmage och hängbröst.. JAAA!!!!

simone

Glöm inte videoblogga när ni nakenbadar i sommar ;D

Sara

Nä men det är helt okej att du lägger upp bilder på grönt gräs just nu när vi har snöstorm här uppe i Kiruna. Helt okej... Blir inte sur alls.

... ;)

Lajsa

kors i göta petter! Varberg! Där har jag ju varit!!!

kom jag på när jag såg den där fästningen.

Säääg att det är varbergs fästning för annars spricker allt.Milda matilda vilka minnen som kan ligga och lurpassa i hjärnan :)

Anonym

åå, vårbilder :D

Diana

Är inte det lite typiskt svenskt att be om ursäkt för sitt hem? Det är precis som vi kräver av oss själva att det ska se ut som något som är taget från en inredningstidning... men hallå, man ska leva där med!

EMma

Vad gulliga bilder på lillen :)

åsa

Åh jag älskar Varberg ! Är ju så härligt där, speciellt på somrarna! Kompisarna har stuga där så har spenderat många sommrar ute vid Appelviken.

idan

Kul att du gillar "min" stad, precis som jag gillar din. hehe.

En annan varbergare tipsade om Madali, men jag måste tipsa om Veras, som jag tycker bättre om. Kanske inte riktigt lika barnvänligt, men hembakt och STORA bakverk! :)

Linda

Tycker inte det verkar såå lortigt i hennes hem tolkat utifrån köksbilden

Idah

Jag måste läsa bloggar mycket oftare känner jag. Både du och Egoina har smugit sig till Varberg utan att jag märkt det. Sämst. Hoppas du hade det trevligt i alla fall :)

Malin

Ja visst fasiken var det dig jag såg igår på varbergs torg!

Blev helt till mig och gick runt och tänkte på att "jag har sett en bloggkändis, wooooho!" hahahah.

Emelie

Lägg av med att besöka min bostadsort när jag inte är där! Vill också se bloggkändisar, såreeså! Skulle förresten inte rekommendera att bada på det nakenbadet, det är inte speciellt privat och sen dröjer det väl inte länge innan det börjar florera bilder på en naken spider.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress