Spiderchick

Vågade!

För ett tag sedan vågade jag skicka in en text till en tidning. Jo men visst. Behöver ju inte säga vilken tidning men... en tidning i alla fall.

Fick till svar att min idé tyvärr var lite "för tunn" men att jag gärna fick skicka in fler texter.

Nu är jag stolt över mig själv! Att jag vågade. Och att redaktionen faktiskt läst vad jag skrivit även om det nu inte höll hela vägen. Stolt!

Fast... okej´rå.

Lite besviken blev jag faktiskt. Liiiite. Eventuellt hade jag kanske föreställt mig att redaktionen skulle maila tillbaka och vara i någon form av... hm... låt mig hitta ett passande ord... EXTAS!!!!!!!

Kanske perhaps hade jag hunnit fantisera ihop att chefredaktören skulle tycka att min text var så ofantligt skickligt skriven att denne bums ville ge mig en permanent sida i tidningen! Queen Spiderchicks corner tänkte jag att sidan förmodligen skulle döpas till.

Men annars. Inte alls besviken. Närå.

eli

skicka in fler så kommer du nog få din sida! du skriver ju fantastiskt bra!!!kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Emelie Ohlsson

Du är grym Spider, fortsätt skicka in texter! :)

Ka

Keep on the work bara. Du klarar det . Snart har du webb-tv med !

molly♥

haha :D

Lina -Zooda-

Vad är det man säger? Starkt vågat hälften vunnit? Så är det nog.

Men i alla fall, det är ju jätte bra att du vågade. Stort fett plus åt dig. Och sedan har de ju sett en text, eller hur? Då har de ju åtminstånde fått upp ögonen för dig en aning (+ de läste ju hela texten, alltid något!) och nappar säkert på nästa text du skickar in. Ge inte upp spider!

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

You go girl men oj vilken miss de gjorde hahaha skicka texten till en annan tidning är mitt förslag :-)

Sanna, Liams mamma

I natt vid 4 när jag ammade och funderade på allt och inget i mörkret tänkte jag på dig och dina texter. Tycker det är konstigt att du inte är krönikör i typ Mama! eller nåt.

Hursomhelst. Varför skriver du inte en bok? Tänker på dig som en Sophie Kinsella typ :) Hade lite idéer vad du kan skriva om men dom kan jag ju inte skriva här för då kommer ju nån att sno dom, hah :)

Hursomhelst. Keep trying! Någon måste ju inse hur bra du är snart :)

Nelin

Kan du inte lägga upp texten på bloggen? Jag lovar dyrt och heligt att kalla den superb och svimma i extas mins tolv gånger!

Sofie

skicka en varje vecka så ska du se att du får napp

Lenore

Know the feeling, skickat in en samling texter till ett förlag (för en herrans massa år sen, när jag var typ... sexton - hela fem år sen!) och låtsades lura mig själv att jag inte blev besviken när jag blev refuserad... Med den stora skillnaden: Du får aldrig ge upp! Som någon tidigare sa, det är nästan konstigt att du inte jobbar som krönikör eller liknande! :o

Kramis

Nana

Förtsätt skicka in dem! Du kommer att bli publicerad förr eller senare, men det kan ju inte vara 100%-igt första gången! Tänk på samma sätt som när du skriver dina otroliga listor och punkter, med lika mycket innehåll i lika lite text så kan det ju inte bli fel. Du behärskar skrivandets konst, och dessutom är du otrolig på att hitta på smarta grejer att skriva om. Glöm inte att addera din härliga personlighet i form av roliga överdrifter (om det passar sig i den tidning du skriver till). Dina texter får mig väldigt ofta att skratta, nicka igenkännande och framförallt reagera eftersom det du skriver är "så sant" och så nära verkligheten, och vardagen...Kram

Tess

Bra där! Och kom ihåg att övning ger färdighet. Ge det ett par texter till så blir det nog annat ljud i skällan!

Diana

Man måste få ha sina drömmar, annars blir verkligheten allför trist. Själv brukar jag vara en skitsnygg smart prinsessa.

Sus

BRA GJORT SPIDER!!!!!Jag äslar folk som vågar.

Förresten ahde en av våra läsare en dröm om oss i natt.

Jösses om den kunde bli sann.

Jag ska lära dig allt jag kan då...om..öh...nått.

Snoffla

Bra där! Heja sånt.Och fresten, tydligen har du blivit en del av min vardag. Igår kväll när jag presenterade min parfym för min bästa vän tyckte hon att den luktade penicillin. Då påpekade jag att hon verkar tycka allt luktar medicin.

"Eller nej det var ju Spiderchick som tyckte Marabou-passion flytande medicin"Jag blandar alltså ihop dig med min närmaste vän. Det du!/ S

Snoffla

(Rättelse av citat i tidigare kommentar) :)"Eller nej det var ju Spiderchick som tyckte Marabou-passion smakade flytande medicin"

Jessica

Synd, men lycka till med nästa text! Du kommer klara det:)

Totally

YOU CAN DO IT!

Avenymamma

Absolutly! Samma plats-samma tid!

Emma

Bra jobbat chick! Stå på dig bara

Sara

Jag tycker du är helcool som vågar! YOU GO SPIDER!

Mija

Good for you!Vad var det för text förresten, vad handlade den om? :)

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Det går säkert bättre nästa gång!

Anonym

Hei, check ut min blogg! NORSK LESER HER :)

PATRICIOANDREZ.BLOGG.NO

elin

klart du ska vara stolt! jättemodigt att ens skicka in texten, sånt vågar jag aldrig göra :) jag sitter själv och väntar på svar från ett jobb jag har sökt, och försöker intala mig att även om jag inte får jobbet har jag varit sjukt bra som har tagit mig ända till slutet av processen för ett jobb som väldigt många söker. det funkar sådär... men på't igen bara! kram!

Camilla

Ja du, skicka mer och till fler så lovar jag att någon nappar. Du skriver så grymt roligt!Ibland önskar jag att du kunde hålla kurser i hur man vågar skriva som dig. Du skriver ju om allt möjligt och får endå en skämtsam ton på det.Håller du kurser? ; )Kram från en till Västkustbo : )

Louise

Amanda Hellberg (allaharenbok.blogspot.com) skriver emellanåt mycket bra om att skriva och även om hon mer skriver om bokförfattande tror jag att det är samma princip i ditt fall. Hon skrev en gång för länge sen att ett "misstag" författare för är att de blir så besvikna och känner sig så sågade när förlagen läst deras bokidéer och sen kommer med en hel lunta jättekritisk feedback som de vill att de ska ändra på (i ditt fall att texten var lite tunn) men Amanda menar att det är världens grej, att förlaget satt sig ner och gett feedback betyder bara att de faktiskt ÄR intresserade och att man helt enkelt får jobba på och slita vidare, men att man INTE ska ge upp när man väl kommit så långt.Så kämpa på, världens bästa Spider!

Askungen

Det är alltid bättre att ha försökt än att inte ens ha försökt, men som Louise säger med sin åsikt om Amanda Hellberg har mycket sin sanning i det man säger !Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress