Spiderchick

Whoopie


Jaha. Nu rasas det tydligen på facebook. Människor är vansinniga för att "hemliga" statusuppdateringar läkt ut.

- Facebook måste bli säkrare!!, sägs det.

?

Ja eller så kan man hålla sina senaste könssjukdomar, vem man låg med i helgen samt vad man tycker om chefens kläder FÖR SIG SJÄLV! 

Herregud.

Gör som mig istället - uppdatera status med dagens väder.
Inte direkt hemligt och garanterat intressant för INGEN!


saga

Jag håller helt med dig! Personliga och "hemliga" grejer har inget alls på internet att göra så det kan man hålla för sig själv, du är så smart du! :)

Anneli

Instämmer till fullo! Man kan undra varför folk tycks ha ett omättligt behov av att dela med sig av hela sitt privatliv till kreti och pleti in i minsta detalj.

Säsongarna

Läs en Lite Bättre Blogg!

tilda

haha jag instämmer! :) vill man inte att folk ska veta, så är de ju ganska korkat att skriva om de på fb ;P

Hisa

Du är så rätt, så rätt :D

Marie-Louise

Instämmer helt. Varför fläka ut sig alltför mycket på internet. Vissa använder facebook på ett mycket märkligt sett, alla dessa statusuppdateringar i tid och otid, om allt och inget. Privatlivet verkar inte särskilt privat längre för många. Och alla foton på barnen och så som alla lägger upp. Jag är jättetråkig på facebook, har typ 3 foton och det är bara på mig som profilbilder.

sara

haha du är så klockren!

Carita

så sant så sant. hahaha

Alma

Haha håller med!

Lina -Zooda-

INGET man lägger ut på internet är säkert eller hemligt. När ska folk lära sig? Det finns alltid tillräckligt smarta personer till allt när det gäller datorn. suck När ska människorna börja använda hjärnan?Själv skriver jag bara saker på fb som jag skulle kunna säga till alla. Typ "Fyfasen vad skönt med sol!" eller "Heeeeeeelg!" osv. Inget hemligt där precis.

Elisabeth

Så himla fjantigt att bli upprörda över en sån sak. Inget man lägger ut på nätet är 100% säkert..

Erika

Instämmer! Det man lägger ut på facebook (och även i sin blogg) får man faktiskt stå för!

Karin

Klockrent och du har så sant!!

eine

Good God YES! är man så dum att man delar sina hemlisar med nätet så får man skylla sig själv~ :'>

Catharina

Absolut! Finns ingen anledning att orera ut allt om sitt privatliv på fejjan! Men en del har en förkärlek att skriva massa skit i sin status.. Lagomt åt dem! ;-)

AmAnDa

sant, men -.- kom igen, bättre kan du

Miccy

Föräven om de missar spärren så finns det ju inga människor som kan haka sig in och kolla, ingen Salander

Sara

a-ma-gaad!! Jag som alltid använder min fejsbookstatus för att dela uppgifter med mina maffiapolare. Ehh..

Nu när jag ändå kommit mig för att kommentera undrar jag om du har några presenttips till en alldeles nybliven mamma? Som student har jag pytteliten budget, men vill ändå vara den som ger den där "åh-precis-vad-vi-ville-ha-just-nu-du-är-verkligen-fantastisk-nu-döper-vi-vårt-barn-efter-dig"-presenten. Några tips? :)

Ekfan

You're right - as always! Det är hemskt hur mkt människor blottar sina liv på nätet, som att det som händer där inte händer i verkligheten liksom..

anna

helt rätt! folk som skriver att dom har mens i statusfältet är ju lätt värst. man ba: vänta, ska anteckna!

Karolin

Det är inte alla som är så begåvad som du Spider. Jag läser tyvärr oftast mer än vad jag vill veta om vissa facebookvänner. Så himla skönt att kunna använda dölj funktionen :)

Josse

haha, så jävla rätt! det är megadubbelmoral att folk skriver massa privata saker för att andra ska kunna läsa det och sen blir upprörda över att andra faktiskt HAR läst det!

Pia

Herregud, menar du verkligen att folk skriver sånt på FB???!!! Jag har m a o jävligt tråkiga vänner! ;o)

Malin

Haller med!

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Jamen eller HUUR!!! Jag håller med till 100%!

Anonym

Så sant! Jag skriver aldrig statusuppdateringar som jag inte kan stå för 100% inför ALLA. Oftast blir det alltså "nu har jag vaknat" "nu ska jag sova" samt vilken dag det är idag (eventuellt vad dagen har att bjuda på). Absolut inget som skulle vara åh så pinsamt om det läkte ut. Seriöst, folk blir ju vän med vem som helst på Facebook, behöver knappt ens ha träffat personen, är det mer ok att dessa människor får veta om din aldrig sinande ångest, men folk utan facebook får ABSOLUT INTE veta...?

Helen

Jag brukar säga: en gång på nätet, alltid på nätet.

Vill man inte att något ska "läcka ut" så kan man väl ändå ha vett nog att inte publicera det! Hallå eller!

laila

Eller så gör man som jag...

Man glömmer bort att man "ska" skriva och kommentera där. Sen kommer det hallårop från nära och kära som undrar om man överhuvudtaget lever.

Jag trivs bäst på min blogg jag. That's me!

carina

Hehehe, helt rätt!!

Geshiia - mamma till två pojkar

HAHAHAHAHA Hemliga status uppdateringar? De som har "hemliga" statusuppdateringar antar jag inte har några vänner på FB som kan se deras status då? Så fort man sagt/skrivit något och en vän ser det så är det ju inte hemligt längre. ;) Är det hemligt håller man det för sig själv.. eller har jag fel? ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress