Spiderchick

Dålig natt

I natt måste det ha varit något högre väsen som inte ville att jag skulle sova.

Först började brandlarmet att pipa och indikera dåliga batterier (men jag veeeeeet vi har fortfarande inte bytt ut de där jädra batterierna, väldigt ansvarsfullt av oss - NOT).

När vi äntligen hade fått tyst på skiten utan att lille kiddet vaknat (pjuh!) (alla föräldrar vet att man inte gärna vill råka väcka sitt barn mitt i natten för risken är då överhängande att de missförstår hela situationen och tror att det är morgon) ja då började väckarklockan att ringa för att någon tydligen råkat ställa alarmet på 02.30?

ÅÅÅÅH!

Efter att jag i panik slitit batterierna ur klockan (snälla snälla lille alarm väck inte lillemannen) och äntligen fått lite ro i kroppen, ja då började min kille att snarka!

- MEN FÖR I HELSKOTTA KAN INGEN BARA TA HIT EN ORKESTER SOM KAN VÄCKA HELA FAMILJEN EN GÅNG FÖR ALLA!, kände jag för att skrika. Som en crazy person.

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det är härligt att se vad för lite sömn kan göra med oss människor ;)

E M E L I E R E S E R ! ! !

fy fn, hoppas resten av natten var lugnare ;)

Gaymasen

Haha! Min natt var gudomlig. Efter en tågresa hem på nio (!!!) timmar istället för fyra så blev det att titta på nya Saw för att få ur sig lite aggressioner för att sedan sova som en stock hela natten. Huuur gött som helst. Inget orkester-tänk här inte. ;)

Ida

haha förstår irritationen ;Dtackar :) Nu är dom inte lika fina och blanka längre ;)

Johanna

Tänk att de där snarkningarna alltid kommer precis när bebis somnat och man själv ska till att somna in. Jag inte bara känner för att skrika jag gört!! El ev knuffar ;-)

Malin

Fy fan vad jobbigt!

michaela (gravid v33)

Haha..nämen tuff natt för er! Nu kan det bara bli bättre;)

Anna

Spider! Vad hände med trean igår, varför var det inget top model?

Tofva. majBebis

Åh stackare!!! Buhh. Hoppas du får sova bättre inatt. Brukar alltid harkla sjukt högt när mannen snarkar, fy fanken så irriterad man blir- han blir iaf tyst av det o kanske en o annan dunk i ryggen.. hihi!

Tina

Hmm tråkigt med dåliga filmer!! Kramis

N

Ett tips till senare är att ta för vana att byta batterier i brandvarnarna till första advent VARJE år. Då vet man att de är skapligt bra iaf. Å så kanske ni får sova om nätterna. ;)

Lina -Zooda-

Låter som en helt underbar natt det där, haha.

Frida

Då är vi två som inte sovit inatt. Jag hölls vaken av bebis med tänder på gång. Hojja!

ullisar

jefla skitnatt! blidde dan bättre efter det då?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress