Spiderchick

Hungrig

Hallå jag är redan svinhungrig? Trots världens brakfrulle.

Det är likadant när jag äter en stor middag på kvällen, då kan jag vakna tidigt morgonen efter och känna mig utsvulten. Detta trots att jag borde vara mätt för en hel vecka fram över.

Och jul ska vi inte tala om! Denna frossande högtid, då är jag hungrig dygnet runt trots att jag har mat i truten nästan konstant.

Varför är det så? Det finns ingen logik.

Vi borde starta en insamling så att någon kan forska kring ämnet.Thihi.

malinlima

hellre mätt än hungrig :)

Nadja

Äter man mer = så ökar förbränningen i kroppen.. enkel logik! Eller ja till en viss gräns sen börjar man gå upp i vikt om de är dålig mat man äter mkt av =)

Malin

Det kanske är att du får blodsockerdippar av alla kolhydrater?

Spiderchick

Malin: Kanske det... :-)/Spider

Nicole

Jag är likadan ;) Så fint det ser ut av det lilla man ser i lägenheten, kan du inte visa lite mer? Kram/N

Karin

Man töjer ut magsäcken och då kräver den mer mat ;) haha

ERIKA

Det bästa som finns är att vakna och längta efter att få sätta tänderna i frukosten!:)

Heffler

Jag tror också att det beror på att magsäcken blir utvidgad liksom. Mer att fylla upp sen. :)

Lilou

Känner igen det!

Jenna

Tror det är för att ju mer man äter ju snabbare blir ämnesomsättningen, till en viss del såklart. Försöker själv mig på detta med att äta hela tiden, trots illamående och ingen aptit, eftersom har jag Hypotyreos=underproduktion i sköldkörteln=låg ämnesomsättning!

Doris

Kolhydraterna! Är mycket fett istället, det blir man mätt av länge. Man blir inte heller fet av fett mer än man blir söt av socker. Däremot blir man fet av kolhydrater.

Sandra

Att man töjer ut magsäcken måste ju vara den vidrigaste teorin som finns. Man ser liksom framför sig hur den töjs till bristningsgränsen, som ett gummiband. Varje tugga kan vara den som slutligen får magsäcken att explodera. Som att spela rysk roulette med mat. UÄÄÄH

Linn

fin bild :)

Gaymasen

You're nooot alone, haha! Åt nyss på donken innan jag hoppade på tåget och är redan svinhungrig. Okej. Åt en sallad men ändå.När kan/vill/orkar/... du träffas nästa vecka for some sushi time? :)

Amy

Ju mer du äter desto mer får tarmarna jobba, vilket betyder att de snabbt vill ha påfyllning. Speciellt om man ätit strax innan man går och lägger sig. Då jobbar tarmarna medan du sover och så fort du vaknar så vill de ha mat.

Det händer mig heeeela tiden, speciellt nu när jag är gravid. =)

KAJ ♥

Magen blir ju uttänjd!

Susanna

Har ni tjuvstartat lite med jul/adventspyntet? :) (grangrejen som lyser bredvid tvn) Det har vi med.. :)

nadia

Jag blir alltid snabbt hungrig igen efter frukosten. Spelar ingen roll om jag äter havregrynsgröt med mörktbröd och ägg. Två timmar senare är jag hungrig igen. Konstigt det där.

A L M A S F O T O ♥

asså, du har sjukt fint hår! :)

Spiderchick

Doris: Då ska jag försöka fetta till min kost lite mer!Julmaten torde väl vara ganska fet dock? Eller nja... en hel del godis ingår ju :-)Kram

Spider

Susanna

Mat är livet! Men kära Spider, jag måste få fråga dig: var har du köpt din underbara blommiga top?Ha en bra kväll!

Susanna

Mat är livet! Men kära Spider, jag måste få fråga dig: var har du köpt din underbara blommiga top?Ha en bra kväll!

Spiderchick

Susanna: Jag håller med, mat är livet :-)Blommiga toppen är ingen top utan en klänning och den ör köpt på Monki, dock länge sedan :-(Ha det gott!

Spider

Anna

Är precis likadan. Småäter jag under en dag är det helt okej men frossar jag i mig ett berg av, låt oss säga tacos, så är jag vrålhungrig bara ett par timmar senare. Mycket märkligt må jag säga.

ottilia

Magsäcken töjs ut av all mat man äter! Ju mer man äter, desto större bli magsäcken och desto mer behöver man fylla ut den med. Litta stört är de allt, haha.

Stina

Hej Spider!Tack för en bra blogg.Som svar på din fråga i det här inlägget: som dietist kan jag upplysa om att det beror på extra insulinpåslag. När du äter mycket utsöndrar kroppen mer insulin, som behövs för att få in blodsockret i kroppens celler, ett högt insulinpåslag gör blodsockernivån lägre. Och du känner dig hungrigare.

Anonym

rasha

var har du köpt klänningen ? :) den var superduperfin

Nikita Thywoman

Men kuuul att allting försvann! Nej, nu orkar jag inte skriva om hela det där.;p

E M E L I E R E S E R ! ! !

samam här, äter jag sent på kvällen är jag ändå alltid vrålhungrig på morgonen!

Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag känner igen mig!Det brukar oftast vara så att man inte ätit sen kanske ca. 12.00 på en dag då, och äter lagad mat på kvällen, ca. 20.00 sen på morgonen är man grymt hungrig!!!

bellis

för att du töjer ut magsäcken när du ätit "för mycket".. :)

Ellen - ellastankar.blogg.se

Sa blir jag när jag äter snabba kolhydrater. Numera äter jag LCHF - lite kolhydrater och mer fett - och det gör stoooor skillnad! Sötsuget och den där hungern som gärna kommer emellanat är borta :) and I love it!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress