Spiderchick

Katastrofen var nära

Sent igår kväll upptäckte jag att vällingen var slut. KATASTROF! Som tur var hade inte affären stängt ännu så jag kunde sticka dit och köpa ny. Pjuh!

Ja menar vad som helst får ta slut - maten, toapappret, diskmedlet, mjölken, kaffet, elektriciteten, vattnet och syret - vad som helst BARA VI HAR VÄLLING!

När lillen vaknar klockan fyra eller fem på morgonen är det nämligen bara flaskan som gäller såvida vi inte känner för att omedelbart, där och då, kicka igång dagen.


Nina

GISSA OM JAG KÄNNER IGEN MIG!!?? Hahaha....Exakt, syret får ta slut men för helskotta inte vällingen. Jag lovar att om det händer här i familjen såå kommer jag inte ha ett hår kvar på skallen!Klockan kommer förmodligen att vara runt halv 5 snåret och jag vill helst slippa se mig själv stå och trampa havregryn i vasken utan hår.....trevlig fredag!// Nina

Luucy

hahah vilken tur att det löste sig :D

Malin

Tur att du slapp katastrofen!

Lilou

Tur det löste sig ;)

sandra

nu vill inte jag komma och vara sådär, men vad hände egentligen när mjölken var slut? och, ochochoch, du bad väl herr spindel att gå till affären?!

sandra

nu vill inte jag komma och vara sådär, men vad hände egentligen när mjölken var slut? och, ochochoch, du bad väl herr spindel att gå till affären?!

Jessica - bymom.se - illustrationer som är överförbara till textil

Känner igen det där allt för väl... :-)

peone

tur att du upptäckte det i tid :) annars hade det ju varit liiite jobbigt

E M E L I E R E S E R ! ! !

nu var det väl så att det INTE var du som skulle göra sysslor som att handla osv den här veckan..?! SKÄRPNING!! ;)

Sofie

oj, vilken katastrof det hade kunnat bli.. välling får absolut inte ta slut, då är krisen här..

Carro

haha vilken tur att det blev upptäckt i tid!

josefinkan

här har vi två sorters guld, "det vita guldet" dvs vällingen och "det svarta guldet" dvs coca-cola, men det vita guldet slår det svarta guldet med hästlängder i hur våra liv skulle se ut i brist på det...

sara

hahaha! De va en väldans tur ni upptäckte de i tid då ;)

ida

Tur att du inte bor i schweiz. Här FINNS ingen välling. Galet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress