Spiderchick

Min röst och min dialääääkt

Haha!

Med anledning av videobloggen jag postade igår så är ni några som har kommenterat min röst och min dialekt. Inget negativt alltså, med det verkar som att jag har förvånat er.

Well... Jag vet hur det är.

Man blir verkligen chockad första gången man hör en bloggare prata. Men hey hon är ju en MÄNNISKA, tänker man. Kött och blod och stämband och hela köret! Jisses... Typ så.

Nåväl. Vill ni höra mer av mig så har ni den här kategorin. Enjoy!Bild från i lördags. Kissnödig-posen.

ida

Faktiskt väldigt konstigt. Men kul. Såklart. Jag gillar dialekten.

Lina -Zooda-

Man får en sådan chock när man faktiskt får höra bloggerskor! Den största chocken jag fick var när jag hörde Egoina prata, jag hade aldrig tänkt på att hon bodde nedåt i landet. Jag fick för mig en Stockholms dialekt, men oj så fel jag hade.

E M E L I E R E S E R ! ! !

haha, jag blev oxå flörvånad varför ajg nu blev det? Både när jag hörde Egoina, Engla & dig..! Man föreställer sig typ nån svag pipig liten röst eftersom ni ser så oskyldiga ut, men icke ;)

Celina

Haha, konstigt det där när man hör en bloggare prata som man följt ett tag. Man läser ju allt i huvudet med "sin egen röst" och då blir det ju lite knasigt när man sen hör den riktiga rösten. ;) Men prata på! Tycker att dialekter är ascoolt! ;)

marcus

fin blogg :)

Sofia

Apropå röster, skrek du under din förlossning? Isf kanske du inte ska föda ett eventuellt syskon till Spiderkid i Skövde... det tycker närmligen inte barnmorskorna om... http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8183922.ab

JP

Nu ska jag lyssna får se om jag blir chockad

Johanna

ganska kul att man kan få för sig hur en person borde låta och sen bli lite chockad när han/hon inte låter som man tänkt ;)

frikadellen

Alla skövdebor jag någonsin har träffat har varit urhärliga. Dialekten kopplar jag därför omedelbart till trevlighet och mysighet och du har därför omgående fallt i den kategorin!

frikadellen

Alla skövdebor jag någonsin har träffat har varit urhärliga. Dialekten kopplar jag därför omedelbart till trevlighet och mysighet och du har därför omgående fallt i den kategorin!

pubes

ja, jag minns första gången jag hörde din röst i en videoblogg. har för mig att du var på väg till jobbet eller nått sånt och gick utomhus och filmade dig själv när du zickzackade mellan bilarna å vägarna. blev chockad när jag hörde din dialekt å röst, var inte aaaalls som jag hade föreställt mig! :) men nu är jag "van" din röst så nu är det inte en lika stor surprise längre! :P

sara - mamma till wilda

Shit pomme frit. En ny pose. Du slutar aldrig att förvåna spider

lynntyra

Oj, man vart lite förvånad minst sagt! Gillar din blogg skarpt och jag vill ha mer video-inlägg. Vet inte om vad riktigt, men ändå! Vill ha! =)

Eve

Själv hör jag inte dialekten, eftesom jag själv är från trakten så pratar jag likadant, så i mina öron låter det helt normalt. Alltid underligt att höra bloggare prata första gången, ofta låter de inte alls som man tänkte sig

Maria

Haha, jag blev jätterädd - för du låter precis som jag! Mycket konstig upplevelse.

Lovis

Hallo Spider.

Haha Trollmor, de finns ingen visa jag hatar mer på denna jord som den. Men ändå tvingas jag sjunga den om och om igen VARENDA EVIGA KVÄLL!! Tilloch med när jag tror hon sover och slutar sjunga då är det någon som mumlar, "mamma sunga tjollen" i sömnen med nappen i munnen, gullunge dock!

Så vad du än gör, vänj inte lilleman vid den, då är du fast för alltid =)

Ha en Toppenkväll!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress