Spiderchick

Vad hände?

Ursäkta?

Jag städade i förrgår och nu ser det ut som att en bomb har exploderat i vårat kök. Eller nej nej - det MÅSTE ha exploderat en bomb. En tystgående sådan. Som vi inte märkt. Detonerad av ett väsen som vill mig och min familj ont.

Ja.

Nu vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja för att reda upp i den här röran? Jag antar att jag får börja med att ringa en rutinerad och erfaren städfirma. Tätt följt av Anticimex beroende på vart åt det barkar.


Stina

Öhhhhhhhhhhh............tänker du på de där dussinet riskorn som ligger ocj skräpar eller.? Ser ju helfint ut annars :-)! Men det skulle nog inte min ordentlige man tycka...

Nilla

Har sett värre. :) Men det klart, när det är nystädat så är man ju hyperkänslig mot minsta lilla smuts eller röra. Det är ju kul om det håller sig fint en liiiten stund ialla fall.

Lena

Vilket fint kök ni ser ut att ha där under stöket! Ser ju inte alls ut som hyres direkt! Nu får du snart göra ett hemma-hos-reportage tycker jag!

Hääna Banääna

Åh fy fan. Det där känner jag igen allt för väl. Jag förstår faktiskt inte hur det ens är möjligt?! Hur man än städar och är duktig och fortsätter hålla rent efteråt tar det förbanna ändå max två dagar innan det ser ut som ett totalt bombnedslag!

Mathilda

Ha ha! Då skulle du ha sett vårt kök innan min pojkvän tog tag i det i förmiddags..mycket värre + sortering överallt som vi inte orkar gå ut med av någon outgrundlig anledning (sopstationen står på vår innergård..)

cilla

Pah, mitt är mycket värre minsann! (om det nu är nått att skryta med) höhö

Emma

Det är ingenting mot hur mitt kök ser ut just nu.. Ska städa.. Snart..

Josephine

Kära julgubben - jag önskar mig också städhjälp till julen, gärna också en nanny till babyn som kommer snart..

Oj om man bara hade överloppspengar, skulle jag också bli som de där "curlingbarnen" (men med ändå lite allmän vett o etikett i skallen..)

Lilou

Haha!

sofi

fin blogg kolla gärna in min !<3

sofilovisaa.blogg.se

Malin - Sån e jag!

Det går snabbt!!!!!

Mimmi

Men det är ju skillnad på smutsigt och stökigt! Stök går fort, smuts tar tiiiiiiid...

kurdisk muslimsk tjej ; )

sudda sudda bort din sura min ; )

munnen den ska le och vara glad ;D

hahahahahahahahahahahahahahahhahah

<3

<3

<3

hur mår du min kära vän ?

Ta fram moppen och börja städa ;D

städa e juuuu kuuullllllllllll <3

<3

<3

<3 seeya gumman

kramsisar <3

ha en grymt trevlig kväll !

<3

;D

<3

<3

pubes

äh, sådär ser det ut hemma hos mig när jag kallar det fint! ;) hörredu, måste ju få fråga! har ni diskmaskin i den där lägenheten eller funderar ni på att önska en i julklapp?:)

Solveig

Och ni är bara två vuxna och en baby. Vi är fyra vuxna nu och då tror man det ska bli bättre men neeej då.Det är fortfarande ingen som vill städa efter någon annan och allllt står kvar.

E M E L I E R E S E R ! ! !

jobbigt innan man sätter igång, men ack så underbart när man är klar!

ida

Mycket väldoftande rengöringsmedel och göttig städmusik är grejen som fixart!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress