Spiderchick

Sorgligt

Idag var det en sorglig nyhet som nådde mina ledsna öron.

Michael C Hall aka Dexter är tydligen gift med tjejen som spelar hans syster i serien.

VF!!

Nu har jag ju visserligen redan hittat min drömprins men jag tycker ändå att alla heta skådisar kan hålla sig singlar för... ja för... ja för SAKENS SKULL GOT DAMMIT!Dexter med syrran som tydligen är fruga IRL.

Gaymasen

ÄR DU SERIÖS?! Naaasty! Hade jag ingen aning om. Haha.Jag har suttit och tittat på Dexter hela dagen, lustigt. Ska PRECIS se klart sista avsnittet på säsong två. Kan avslöja allt imorgon. Höhö. ;)(Och tycker förresten inte att Dexter är snygg. Försöker se det snygga i honom, men icke.)

lilja

tusan vad smal hon var!

ERIKA

Oj, hon var verkligen smal!

dannjella

all kärlek till dexter.. i början när jag fick reda på att de var gifta i verkligheten, så gjorde jag allt i min mak för att tycka illa om hennes karaktär debra. men det går inte, jag älskar henne (fast inte lika mycket som jag älskar dexter förstås)... jag tänkte att om jag tycker riiiiktigt illa om henne så skiljer de sig, och jag får en chans på "dexter", det funkar nog inte så. okej nej, jag vet det egentligen. haha.

alexandra

fan, hon är ju helt tuttlös :D

annika

men vaaa? sjukt ju! :(

Ida

Jag blev helt förstörd, ska inte tala om hur många tårar det kom den natten. Nej, det var ett skämt, men det förstörde mina dagdrömmar om den perfekta karln!

rebecca :)

riktigt snygg blogg! ;)

Bine

Gud vad smal hon såg ut på den bilden!

Emma - om man mognar ruttnar man

Tänkte först att rubriken skulle handla om hur sorgligt det är med anorexi. Herregud vilken pinn-kropp >< och fyfan vad snuskigt att de spelar syskon..

ida

MEH! Man kan ju inte gifta sig med sin syster.För alla skådisar ÄR sina karaktärer. Tacka vet jag adam brody och rachel bilson. Eller, är dom fortfarande ihop?

Petronella

Ey!

Har du sett denna? Den fattade att jag tänkte på dig! Så ploppade det upp en bild och "Is your character "Spiderchick" swedish blogger?"

Fett ballt!

Susanna

Funderar på om alla andra ser samma bild som jag. Jag förstår verkligen inte hur någon kan se "tutt-lös" och "anorexiasmal" ut när man inte ser så mycket mer än hennes axlar och ansikte?

Petronella

...Så glömde jag länken! :Phttp://en.akinator.com/#

Milla

Jag veeet! Jag blev också irri som fan när jag hörde denna nyhet. Vad har han som är så intressant egentligen? Jag har försökt komma fram till det, utan resultat. Egentligen är han inte så jäkla snygg liksom. Men han har något. Han ÄR het! Kanske är den mördande sidan som är så spännande samtidigt som han känns som en snäll, missanpassad liten nallebjörn som man bara vill ta hand om? :)

Kajsa

men jösses, hur har du missat det? har du missat att han för ett tag sedan var helt hårlös av cancerbehandling också? saaad :( men jag tror han är frisk nu...

Maria

Men seriöst? Hahahahahahahaha. Vadå dagens!

Ketchupmamman

Äsch, när jag hörde den nyheten så tänkte jag "jaha, han är gift med sin syster? Knappast ett äktenskap att ta på allvar!"

Jeppa.

Måste ju bli lite lagom akward, om man glömmer att "kliva ur" karaktären till 100%, och sen kommer hem...

Linda

@Susanna: Nä precis... Hon är smal men jag tror helt enkelt hon är byggd så, lång och smal, bara för det behöver man ju inte vara sjuk...

Alla är vi olika.

Sheinthecity

Vart är han snygg? han ser ut som en lång version av frodo!

hanna

jag tycker det är obehagligt att läsa folks kommentarer om hennes kropp. hur folk tycker att det är okej att anmärka på sånt. inte undra på att vi har en sådan fixering vid ideal. ja hon är väldigt smal. men det innebär inte att hon har anorexia. man kan aldrig bedömma hur hälsosam eller ohälsosam en person är bara genom att se en bild på den.

lady thirty

ojoj... :)

manda

jag hörde de där för ngn vecka sen, helt upprörd man blir! de är ju incest för fan! (ja, i min värld är dexter på riktigt)har du lyckats slå mig i antal kollade dexter säsonger på en vecka än då? (jag hann med fyra säsonger) (sen tog avsnitten slut..)

Sofia

Verkligen en nyhet! Och nu känns det skitskumt att titta på Dexter...

cornelia

alltså jag ÄLSKAR dexter!! fan va skumt att dom är gifta, menmen, så kan det va. som tur är så ser min prins ut som dexter, alltså dom är verkligen KOPIOR typ! alla säger det.. manba mmmh göttigt!

ida

okej, det är ju inte riktigt så. men ändå. INSEST!

E M E L I E

visstedu itne det?! :O stackare! :P

LinneaÄr det bara jag som inte kan se honom som någonting annat än David ur Six Feet Under, den bästa serien som har gjorts genom tiderna!

Spiderchick, du måste se den om du inte har gjort det tidigare. Då är han gay och man får lite smaskigt gay-sex!I och med att jag sett Six Feet Under så många gånger, och hans karaktär där är så stark så tror jag det skulle vara svårt för mig att se Dexter, i mina ögon är han en blyg och timid mammas pojke!

[SJUKA TANKE]

Haha, tack för detta. Varje gång jag kollar på serien så kommer jag tänka på att han är gift med sin syster, varpå jag kommer sitta och muttra bittert över hur incesten flödar i denna serie!Tänkte även passa på att fråga om det är okay om vi lägger upp ditt lilla citat på vår sida?

"Jag tycker att alla heta skådisar ska hålla sig singlar....."

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress