Akutinköp

Idag när jag lämna lillen på föris mådde jag så dåligt! Psykiskt.

Alla barnen lekte ute och efter en snabb scanning kunde jag avgöra att samtliga ungar nu hade tyg/gympaskor på sig UTOM MITT BARN som fortfarande lufsade runt i vinterpjuks.

En våg av dåligt samvete svepte över mig och känslan av att jag är den sämsta mamman i världen för att min son tvingas gå runt som en eskimå snörpte om mitt hjärta.

Sålunda kutade jag ner till staden och inhandlade ett par nya tygskor åt honom. Plus gummistövlar.

Nu känns det bättre.


Från Din Sko.


Kommentera gärna!
Milis Värld

Usch! I know the feeling!! Samma sak hände oss för några veckor sen. Våran son va den enda med vinterskorna, alla andra barn hade stövlar o plaskade runt i vattenpölarna. Jag skämdes ihjäl!!Samma sak nu. Nu duger ju inte stövlarna längre, o ett par sommarskor behövs. Måste akutinköpas senast igår! :S

2011-04-20 ♥ 13:07:13 » URL: http://maze.blogg.se/
Ida - 22 årig tvåbarnsmamma från Gotland

Känner igen det där. Fröknarna på mina söners dagis sade till om det i måndags att det var dags för vårskor för vintern är ju faktiskt ÖVER. Jag kände mig otroligt stressad över det men lyckades köpa nya skor innan det var dags för dagis idag igen så jag slapp känna mig som en "dålig" mamma när jag lämnade mina barn på dagis idag med helt nya vårskor :)

2011-04-20 ♥ 13:09:51 » URL: http://idasimander.blogg.se/
spiderchick

Hehe skönt att fler kännt det samma...Vi HAR faktiskt tittat på olika skor en längre tid men det har liksom inte blivit av att vi köpt för storlekarna har inte funnits osv.Men nu så. Idag blev det verkligen ett köp till min stackars pojk...:-)/Spider

2011-04-20 ♥ 13:12:15
Nana

Ja vi som jobbar på förskolan brukar ringa soc snarast om inte hela vårgarderoben finns på plats vid första plusgraden. Skapligt dåliga föräldrar som... nej det var inte riktigt sant. Själv fick jag akutköpa stövlar till min son vilket resulterade i att jag bara hittade dyra märkesstövlar i hans storlek. (Något jag verkligen inte hade råd med...)

2011-04-20 ♥ 14:06:24
Lisa S

Hej Spider. Usch nu känner jag mig som en tönt som kommenterar här haha :) . Åh varför skriver jag spider? Hmm , dålig start,,

Nej men vill egentligen bara tacka dig för att du ständigt gör mig på gott humör. Det tar helt enkelt på krafterna att vara en fattig student. Ditt skirveri gör att man mår en smula bättre när tentaångsten härjar :)

2011-04-20 ♥ 14:50:05
spiderchick

Lisa S: Tack för att du skrev och nu gjorde MIG väldigt glad!! :-)Kramis och lycka till med alla tentor!

2011-04-20 ♥ 14:51:37
spiderchick

Nana: Soc alltså?? Whoopsie... ;-)Hehe. Det är svårt att hänga med när årstiderna växlar. För egen del också.Kramis

Spider

2011-04-20 ♥ 14:52:27
Marie

Jag fick också dåligt samvete igår när jag insåg att alla utom mina barn typ hade varit utklädda till påskkärringar och gubbar igår på förskolan...

Tydligen stod det i veckobrevet, som jag höll i men glömde ta med hem i måndags morse....De är dock utklädda idag! :-) Själva antagligen...

2011-04-20 ♥ 15:10:24 » URL: http://www.livetsnjutningar.blogspot.com/
Myaraq - eskimåflickan

NÅGOT FEL PÅ ATT GÅ RUNT SOM EN ESKIMÅ??!?!?!:(

2011-04-20 ♥ 15:46:21 » URL: http://myaraq.blogg.se/
cammie

hehe, min äldsta son fick på sig gympaskor igår.. har gått och sneglat runt på alla små barn jag mött ett tag nu och insåg att Damn, inga har vinterskor längre! :)

2011-04-20 ♥ 20:46:34 » URL: http://tuschaa.blogg.se/
Maria

Åhhh det där är jag! Ständigt dåligt samvete för hur dottern är klädd, är det för varmt, för kallt? Jag hade också missat att det var dags för vårskorna, hon hade tidigare klafsat runt i gummistövlarna. Men i måndags blev det ett par i alla fall!

2011-04-21 ♥ 08:41:30 » URL: http://mischomascho.blogg.se/
Maria

Åhhh det där är jag! Ständigt dåligt samvete för hur dottern är klädd, är det för varmt, för kallt? Jag hade också missat att det var dags för vårskorna, hon hade tidigare klafsat runt i gummistövlarna. Men i måndags blev det ett par i alla fall!

2011-04-21 ♥ 08:41:40 » URL: http://mischomascho.blogg.se/
Christin

Å vad jag känner igen mig... Ständigt dåligt samvete för om jag klätt på dottern för varma kläder eller om jag klätt på henne för lite så hon fryser. Inte lätt att veta på morgonen då man ska stress-klä på en trotsig 2 åring. Gillar verkligen din blogg, du skriver så roliga vardagsbetraktelser som man känner igen sig i!

2011-04-21 ♥ 11:30:52 » URL: http://mammachrizzy.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback