Bränd

Jag råkade ge mig själv tunga brännskador på tungan häromdagen.

Jädra take away kaffe!

Om jag bott i USA hade jag stämt någon för det.

Varför är vi inte lite mer lättstämda här i Sverige?

Det hade varit så himla smidigt att kunna stämma lite hit och stämma lite dit och casha in pengar på det. I synnerhet som student eller föräldraledig. Eller hur?Pix pax i så fall att inte bli stämd själv!Aouch!

Kommentera gärna!
frikadellen

Åh! Men läste du itne varningstexten där det står att kaffet är varmt? Det är så de håller ryggen täckt!

2011-04-20 ♥ 18:14:37 » URL: http://frikadellen.blogg.se/
Myaraq - den där lilla svenskimån

Precis! Bara sätta i system att härja runt och stämma folk.

2011-04-20 ♥ 18:39:52 » URL: http://myaraq.blogg.se/
E M E L I E R E S E R!!

ja tänk vad härligt om man kunde tjäna så lätta pengar ;)

2011-04-20 ♥ 18:42:05 » URL: http://emeliereser.blogg.se/
Victoria

sånt där tamedkaffe tar ju en TIMME nästan innan man kan dricka! helt sanslöst.. Förstår inte syftet. Meningen är väl att man ska kunna köpa det lite snabbt "på vägen" nånstans, men man hinner ju både hem och brygga ny kopp hemma innan man ens kan smutta på det köpta.

2011-04-20 ♥ 19:10:07 » URL: http://sweetkaylee.blogg
Anonym

Jag tycker din blogg är jättebraa (Y) :))

<3men jag undrar vad din lilleman heter och hur gammal han är? :)) tack på förhand! <3

2011-04-20 ♥ 19:24:14
Nova

Om du nu stämmer Pressbyråkaffet så kan du väl slänga in det faktum att kopparna/locken ALDRIG hänger ihop utan alltid resulterar i en härlig bajsrand av kaffe på tröja/hals... dagens I-landsproblem, men likväl ett problem :)

2011-04-20 ♥ 20:07:28 » URL: http://shakeyourcoconuts.blogg.se/
Malin

Har i England borjar man komma ikapp USA (nja i alla fall nastan) och speciellt personal injuries stammer folk sina kommuner och andra for titt som tatt. Som juridikstuderande blir man helt skadad dock. Har ar det t.ex lagligt att ga mot rod gubbe (till skillnad fran USA och Tyskland t.ex dar det ar olagligt) trots det sa gar jag alltid nar det ar gront och jag lyssnar aldrig pa min iPod nar jag gar over obevakade overgangstallen for att sakerstalla att blir jag pakord sa har jag inte pa nagot satt varit contributory negligent och kan pa sa satt alltsa fa min kompensation sankt. Maste man bli pakord liksom sa kan man ju lika garna se till att man far maximalt med betalt for det. ;)

2011-04-21 ♥ 02:56:35 » URL: http://piccadillytears.blogg.se/
anna almighty

haha, faktum är att anledningen till att mcdonalds införde ett värmeskydd på koppen och en varningstext var ju för att de blev stämda av en dam som fick brännskador när hon hade koppen i knät och spillde ut det! hon gjorde det inte för pengarna, utan för att hon inte ville att andra skulle råka ut för samma sak. mcdonalds förlorade civilmålet och fick betala och sänka temperaturen på kaffet.anledningen till varför vi inte stämmer folk lika mycket i sverige är för det första att vi får förmodligen inte ut lika mycket pengar (mindre företag etc) och sist men inte minst, att förlorande part får stå för kostnaderna! så är det inte i usa, för här stämmer de folk till höger och vänster. jag vet inte hur många papper jag signat sen jag kom hit för att avsäga dem "all the liability" om nåt händer.och just ja, jag studerar juridik i usa också, ja.. om det inte märktes.

2011-04-23 ♥ 06:12:53 » URL: http://sannaunderanna.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback