Gårdagens packingsprocedur

Jag hatar att packa för mycket, samtidigt vill jag vara beredd på alla eventualiteter!

Jeans och några tröjor blir bra. Fast... Tänk om det blir superduper varmt väder? Bäst att packa ner ett gäng klänningar också. Men nu räcker det! Eller... Näe tänk om jag känner för att träna i Danmark?? Man vet faktiskt aldrig. Bäst att packa ner lite träningskläder också. NU räcker det! Fast tänk om jag vill klä upp mig? Tänk om jag blir supersugen på att gå runt i högklackat på Legoland? Man vet faktiskt aldrig!! Bäst att packa ner sjutton olika par skor också.

Osv osv osv.

Vips är hela väskan full med ovärdheter.


Delar av packning.

Kommentera gärna!
Josse

haha! Tack för du delade med dig av det - jag är precis lika dan!... man vet ju aldrig är en väldigt bra fras i det läget ;P

2011-04-29 ♥ 10:21:09
Nadja

I know! Alltid så där haha, jaja men jag brukar ändå alltid klaga på att jag glömt något och så använder jag 1/3 av det som ligger i väskan ;)

2011-04-29 ♥ 11:22:46 » URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Aidaho

Haha, jag gör alltid samma sak! :P

Trots att jag bara ska vara borta någon dag så tar jag med mig en väska fullproppad med saker, sen använder jag inte ens hälften av sakerna. :)

2011-04-29 ♥ 12:05:38 » URL: http://aidahos.blogg.se/
Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Jag är sämst på att packa! Lägger alltid ner för mycket för det kan ju vara "bra att ha med" men så använder man kanske bara en tredjedel haha.

Ha en kanonresa nu!

kram

2011-04-29 ♥ 14:48:01 » URL: http://kristinsandgren.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback