Spiderchick

Grattis

Euro Shopper måste ha tagit fram den kanske mest oinspirerande pommes strips-förpackningen någonsin! Grattis. Antar jag.

Ja maten är det säkert inget fel på men förpackningen gör mig akut deprimerad.


Anonym

Och jag som kassörska undrar alltid hur fasen köper folk det där? Ser ju inte ens gott ut pga förpackningen. Känns som dom smakar äckligt

Camilla

Håller med till 100%.

Maria

Ja, vem vill ha röda strips liksom?!

Mie [bloggdesign]

HAHAHA , jag trodde fan det var en påse jord när jag bara kollade på bilden!

Sofie

deras förpackning för frysta hallon ser konstigt nog likadan ut.. hm..

Johanna

JA ELLER HUR? och det tråkiga är att alla deras förpackningar ser exakt likadana ut oavsett innehåll. Väldigt olockande!

Ellen

Spider! De har skrivit om dig på Falsksanning!

Det får du ju inte missa.

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=35206&beid=1671464

Fia

Haha! Asfult!Men de som designar förpackningar till budgetvaror måste få dem att se billiga ut så att folk ska veta att det är ett budgetalternativ de köper. Kan tycka att det finns gränser dock..... :P vem f*n köper dedär liksom?

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Trodde inte att någon kunde göra fulare förpackningar än Eldorado. Jag säger också Grattis (tror jag)

Julia spyssliheter

Haha, ja alla Euroshoppers förpackningar är hemska, ochd essutom ser ju allt likadant ut oavsett om det är pommes frites, kaffe eller kattmat. Inte såå roligt. :P

Anonym

Hela meningen med euro shopper och liknandes förpackningar är att dom ska se så billiga ut som möjligt. En rolig sak är dock att förpackningar som ser billiga ut oftast tar bra mycket längre tid att skapa och är dyrare att ta fram än de som ser dyra ut.

Killmamman

tyckte den var lite grafiskt snygg faktiskt... :)

Gaymasen

Öhm jo maten gör en deprimerad också. Usch.

Luucy

Oj ja, den va en smula trist :P

Julias pyssligheter

Du Spider, idag bakade jag amerikanska cookies med Marabou Polka och då tänkte jag på dig! Detta måste du prova, du som också avgudar polkachokladen! :D Kakorna var superlätta att svänga ihop och SÅ HIMLA GODA. Jag önskar jag kunde posta över ett gäng, men då är det nog bara smulor kvar när det kommer fram. Så om du vill baka har du receptet här: Ahh, det gick inte att klistra in. Jaja, om du går in på min blogg så ligger inlägget högt upp, tredje inlägget uppifrån just nu. :)

spiderchick

Anonym: Ja då har dom verkligen lyckats :-)/Spider

Jessica

och dom finaste förpackningarna har lågprismärket garant <3 I love garant!

Moa

Haha, huir svårt kan det vara att åtminstone INTE få till det fult?

Nathalie

De är faktikt fullt ätbara vare sig man tror det eller inte. Jag fick reda på det när min sambo kom hem dessa häromdagen! =DMen att jobba på designen vore inte något negativt alls.Lizzy

Haha det verkar som om de som "designar förpackningarna" där har ganska dålig fantasi....

Miriam

Haha ja du,. Euroshopper har en tendens till att ha allt di gör med trist förpackning runtom. Det enda som lockar att köa Euroshopper är deras priser. hahah. Och det ligger i människans natur att vara nyfiken så m,an testar juh ändå hahaha!

tjofftjoff

Hahaha! Ja den som gjorde förpackningen måste ha varit sjukt uttråkad.. eller nåt.. fruktansvärt ful!

Sanna

Vilken förpackning från Euroshopper är fin och inspirerande? Ingen tycker jag, men det är väl det som är poängen med budgetvaror...

GBP

Det är väl för att de är så billiga? :-)

Anna

Jag tycker designen är jättefin.

anna

Åh, jag kom på mig själv med att inte ha varit inne på din blogg på länge och så möts jag av en ful pommesförpackning. Vilken strålande start på dagen! :)

Emma

Hahaha, jag trodde det var blomjord när jag såg påsen! hahahaha

Sofia

Haha den väljer manbort direkt ögat köper den som ser godast ut! :)

Cassandra

haha shit, ser verkligen jätte buget ut + att man blir inte direkt sugen på strips när man ser den.. Rött liksom?

Ida - blablabla

Jag såg en euroshopper sparrisburk igår och tänkte samma sak. samtidigt som jag blev lite fnissig... Det är ju meningen att de ska se billiga ut. But still...

Johanna

Jag jobbar på ICA och vet du var det roliga i denna historien är? Att de ändrat Euroshoppers utseende för att folk inte ska behöva "skämmas" för att de köper ett billigt märke med en "ful" förpackning...frågan är om förnyelsen blev så bra ;)

julia

Meeen haallåå, Den kostar 18 spänn :-D !! Då kvittar utseendet på påsen om man får 2kg pommes för de priset ;)

J

Jag kommer att screendumpa din bild och skriva en liten text till i min blogg. Hoppas att det är OK (det räknas helt klart som OK citat enl. upphovsrättslagen om du frågar mig ;)). Säg till i bloggen annars :).

Mejsel

Jag har också tänkt på att alla deras varor ser ut sådär! Jag kanske är lite töntig nu men det känns lite smått pinsamt att komma till kassan med likadana Euroshopper-varor, "Hej, jag köper bara det absolut billigaste". ..

STYLEMIND

Sjukt fula förpackningar! Måste bara tillägga en sak i det här inlägget. Jag jobbade på Findus i Norge förut, vi packade jordgubbar, blåbär, wok, broccoli, pytti panna, morötter å allt möjligt. Ja alltså olika vanliga frysprodukter. Men platsen bytts, alltså påsen- MEN INTE innehållet! Så ganksa ofta är Euroshopper och Felix påsarna exakt samma sak... bara olika utseende...! rätt sjukt...

fitnessjossan

Men usch! Jag brukar aldrig handla på Ica, är mer än Konsum tjej, så det är exakt i detta moment jag ser dessa fula förpackningar.

Rebecca

Är faktiskt sant. Alla deras produkter har så tråkigt utseende!

Sanna

Lite så här efter alla andra men... Det kanske är något psykologiskt? Om dom har en så ful förpackning så kanske man blir positivt överaskad över att det inte är skitäckligt?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress