I samarbete med Stena Line

På fredag åker vi till Legoland.

Det ska bli riktigt roligt! Hela familjen Spiderchick har sett fram emot det länge. Eller ja mest två tredjedelar av familjen, den siste lille delen lever mer i nuet.

Jag och darling är som två små barn, helt pirriga i magen inför vad lillfisen ska tycka om att åka båt, bo i piratrum, bada och uppleva Legoland. Tjoho!

Jag har för övrigt ett samarbete med Stena Line, har ju tidigare tävlat ut Danmarksresor. Men det jag kommer blogga om från vår resa är ingen reklam eller något som är uppgjort. Jag är inte obligerad till någonting. Bara så ni vet.

Där emot har Stena Line frågat om jag vill tipsa om bloggbussen, där bloggare med barn har chansen att få resa till Danmark, och det klart att jag vill! Ni kan läsa mer om bloggbussen här eller kolla in filmen nedan.Kommentera gärna!
Indra

åh. jag var där när jag var 10-11 år tack vare brorsan som hade vunnit en tävling och jag tyckte det var superkul. hoppas ni får det trevligt!!

2011-04-26 ♥ 17:10:21 » URL: http://enblandmiljonerandra.blogg.se/
Ronja

Hoppas du får en fin resa!

2011-04-26 ♥ 17:19:20
KarinK

Åh vad kul! Hoppas ni får en fin resa :-)

2011-04-26 ♥ 17:55:34
Madelene

Vá roligt med Legoland! Vi har bokat resa i augusti och vår son Rasmus på snart 4 år ser fram emot resan supermycket! =)

Hoppas ni får en härlig resa! =))

2011-04-26 ♥ 20:12:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback