Spiderchick

Men alltså...
Det är nog hundrafemtioelfte gången den här veckan som jag hittar smöret stående utanför kylskåpet. Hur svårt kan det vara att ställa tillbaka skiten där det hör hemma?

Det är nu jag känner för att sätta upp en lapp, eller nej nej en blinkande neonskylt, i köket som säger MEN FÖR I HELVETE STÄLL IN SMÖRET I KYLEN EFTER ATT DU HAR ANVÄNT DET!!!!!!

Men det gör jag inte.

Jag har nämligen sagt upp mig från att störa mig på ovärda saker. Det tar så mycket energi. Jag vägrar. Men om, OM jag fortfarande jobbade med att störa på mig ovärda saker, DÅ hade jag satt upp den där neonskylten. Omedelbums.

Daniel Jeremiah

Känner igen problemet.

Inte för att jag själv aldrig slarvat men som du sa; inte så svårt att ställa in ett smörpaket.

annie

i vår familj...eller det är bara den manliga delen det gäller (??? undrar varför det alltid är så???) De kan aldrig slänga ett mjölkpaket. utan de tar det sista av mjölken... men så är det liiiiiiiiiiite lite för jobbigt att öppna skåpet där sophinken står! mycket smidigare att bara sätta paketet så kan NÅGON ANNAN slänga det senare.... jag blir så sjukt arg :O

Brötis

Hittade osten i brödburken. Det värsta är att det mycket väl kan ha varit jag som lagt den där.

Jennie | Om gyllene år

Jag skulle störa mig mer på att smörpaketet är så kladdigt! Jag är väldigt bestämd med hur man behandlar smörpaket. Man kör INTE ner kniven och gräver en grop, utan man drar längs med hela paketet så smöret som är kvar har en jämn och fin yta. Man får INTE dra av kniven mot kanten om det finns brödsmulor på, då får man hellre slänga den smörklicken. Och locket får inte vara kladdigt! Man FÅR lägga smörkniven ovanpå och återanvända (jag vet, en del tycker det är vidrigt, men för mig är det okej) om man dragit av allt smör som går!Mina ungar dricker slut på mjölken och ställer in den tomma förpackningen i kylen. Jävligt irri.

Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahah, det är precis likadant här! Mest för att vi är småätare och tänker "ställer in det efter nästa smörgås, om det blir nån sån" och sen blir det bara stående där tills det är en smält sörja ;PTrevlig helg!

Olivia

När folk gräver i smöret hemma hos mig så brukar jag skriva i smöret med en kniv "gräv inte!" du skulle kunna göra ngt liknande, :P

Annie

Idag hittade jga osten i skafferiet...

Lena S

Hahaha, så där är det hos oss också. Och det är inte jag som lämnar saker framme! Han (sambon) kan gå och plocka undan i köket, efter frukost eller middag etc, jätte bra! Tänker jag, för att nån timme senare gå in i köket å se att hälften står kvar framme. Gärna resterna som man ska ha till matlåda, jäääkligt störigt =P Men han är bra på så många andra sätt, så jag svär mest för mig själv :D (Onödigt att tjafsa om liksom)Ha en fin dag!

Kram på dig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress