Spiderchick

Strumpinhandling
Antal strumpor jag äger som matchar: NOLL!

Idag måste jag sålunda inhandla nya.

Sedan skall jag låsa in dessa nyinhandlade strumpor i ett kassaskåp.

Utanför kassasåpet skall jag hänga ett protokoll där jag noga och utan prut bokför exakt vilken strumpa jag plockar ut och använder. Efter användningt skall jag stoppa tillbaka strumpan i kassaskåpet och låsa.

Ja.

Det är naturligtvis tråkigt att det ska behöva råda en sådan rigorös säkerhet kring mitt strumpanvändade, men jag ser inte på vilket annat sätt jag ska kunna behålla ett matchande par i längre än en vecka.Ser ni att det matchar? Näe inte jag heller.
Cecilia

Eller så finns det sjuukt tråkiga alternativet att endast köpa en jökla massa strumpor i exakt samma färg. Trist, men bekymmersfritt :)

beciell

Lider av samma problem.. Jag sprar alla strumpor som jag inte kan hitta dess parfrände till efter tvött... Jag är nu uppe i ca 40 stycken strumpor som saknar sin vän??? HELT SJUKT! Förstår verkligen inte vart de kan ta vägen. Jag känner ju efter så noggrant i tvättmaskinen var gång...

Cissi

Typisk bra sak att göra med strumpor som saknar match =) du skulle nog passa perfekt i det! Kram

Mikaela

Jag laddade upp med en massa enfärgade (köp dock inte likadana/liknande som den/de du bor med, been there done that!) som är bra att ha när man har det stressigt på morgonen och måste ha några som matchar. Sedan kan man alltid lyxa till det med några roliga, mönstrade att ha på sig annars :)

Stella - Stella's style

haha, jag har två par som ser precis ut sådär från topshop! fast mina är nya och ingen har än så länge försvunnit. ett tråkigt tips är ju att köpa typ 10 par likadana. eller gå lite wild and crazy och omatchat!

Sune

Ett tips, det finns mycket fina stumpor till halva rea priset på kappahl =)

VIKTiga Linn - mamma till Ville, Milton och Liam

Problemet igenkänns!

VART tar dom förbannade strumporna vägen?Johanna

Jag tvättade för några dagar sedan och kom hem med 5 strumpor som inte hade någon kompis :( Det försvinner 5 strumpor varje gång jag tvättar, vart fasiken tar dom vägen? :)

Nilla

Haha, känner igen det där! investerade i nya strumpr för någon vecka srdan. Ska bli intressant att se hur lång tid det tar innnan tvättmaskinen snor dem ...

Malin

Jag har nastan bara strumpor i svart, och en del i vitt, men det gar inte att para ihop dem anda ibland! Jag star dar anda med en svart och en vit pa slutet och da har jag andra sakert 20 par svarta och kanske 7 par vita. Har en del strumpor i monster ocksa, men dem har jag gett upp pa att para ihop for laaaange sedan.

Johanna

Lovar att det är affärena som smyger in och stjäl visa strumpor, så man måste köpa nya. Har samma problem.. XD

Johanna

Lovar att det är affärena som smyger in och stjäl visa strumpor, så man måste köpa nya. Har samma problem.. XD

Mica

Jag har faktiskt matchande par, bara någon liten strumpa som mist sin partner, och det är ganska imponerande eftersom jag har en himla massa strumpor i min ägo. Varför detta strumpinnehav har jag ingen riktig aning om - jag använder inte ens strumpor maj-oktober. Hmm. Ändå fyller jag på med jämna mellanrum. Skumt.

JHH

Jag tyckte mina rena underkläder (Inkl.sockar) försvann extremt fort här hemma och började misstänka de andra in familjen, framförallt min syster ( det problemet har kanske du iof) så jag började sy ett litet lila kryss på mina underkläder och helt plötsligt försvann de inte lika fort...

Camilla

Jag läste ditt inlägg tidgare idag och tänkte för mig själv: nämen mina strumpor försvinner aaaaaaaldrig, hur kan dom göra det? Sen gick jag och hämtade upp tvätten ur tvättstugan och två strumpor var borta.. GAH!

mia

köp bara svarta och vita strumpor. då syns det inte lika tydligt att man kanske möjligen tappat den ena och inte matchar med originalpar-strumpan... så slipper man leopard/randigt-situationen.. :)

spiderchick

Fast jag har massa svarta strumpor också men antingen är det hål eller så har dom plötsligt blivit olika storlek eller så har ngn tappat färg men den andra inte.Hopplös situation.:-)/S

Bibbi

Ha....vet ni inte att i tvättmaskinen bor det en liten liten kurredutt som äter strumpor. Men bara den ena strumpan i ett par........

Viktoria

Fast vem äre som har bestämt att lika sockor leka bäst? Jag har slutat ha likadana, det är mycket roligare med udda :)

Jag gillar olika!

Dagens Eko

Köp enbart enfärgade strumpor. Ett dussin svarta och ett dussin vita. Svårare än så borde det väl inte va va?

spiderchick

Dagens eko: Kom inte och säg att ngt är lätt!!!;-)/S

Kajza

Har sedan länge gett upp med att ha matchande strumpor. För att undvika att kalla mig själv lat och snål, så väljer jag att beskriva det en protest mot komformismen. Våga vara annorlunda! Vägra matchande strumpor!

Elinor- Matildas mamma

Det är därför man jobbar på ett underklädesföretag! Då slipper man det problemet, saknar man lite? Ja då tar man bara med sig en packe hem! :D

Erica

Jag är typ mittpunkten på fester med mina strumpor, kan komma med en rosaprickig neongrön och en usa strumpa. Urskoj!

Tina

jag har aldrig två likadana strumpor på mig. Jag köper alltid strumpor med motiv på och tar isär paret och blandar runt i strumplådan. Jag behöver aldrig sortera, går ena sönder kan jag ändå använda den andra. och folk får alltid något att kommentera. Får ofta frågan "Var du trött i morse eller?" hehehe skulle jag ha två likadana skulle mina vänner tro jag blivit galen! :P

Linnea

Köp tiopack svarta strumpor så har du massor som passar (trots att de egentligen inte passar... Smart va?!?!)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress