The Mothman

Igår tokade vi till det på kvällskvisten och drog en skräckfilm (jo men visst ibland är vi allt bra crazy jag och min karl). Det blev The Mothman som gick på tv4 plus.

Så här mycket såg jag av filmen:
Ni behöver inte vara oroliga att jag ska avslöja slutet, för jag har faktiskt ingen aning.

Herregud filmen började kl 22.00! Inte ens chans att vi orkade se klart allt.

Vad tror ni liksom? Att vi är värsta ungdomarna som orkar titta på film hela nätterna till klockan halv tolv?? Haha! Mohohoho. Host.


Kommentera gärna!
Lottie

Jag klarar inte av skräckfilmer! Jag blundar och håller för öronen genom... 99% av filmen.... MEN en tråkig film är alltid ett bra sätt att somna ;)

2011-08-21 ♥ 10:37:48 » URL: http://lottielicious.blogg.se/
Anna

Friskt vågat hälften vunnet ju! ;) Själv höll jag på att dö när jag såg trailern och var tvungen att byta kanal trailern kom igång för att kunna somna på natten... ja, jag är nog lite för lättskrämd ibland ;) Så jag är väääääldigt imponerad av alla som ens gett sig på ett försök att se filmen på riktigt!!!

2011-08-21 ♥ 10:53:47 » URL: http://vagadromma.wordpress.com
Snigelpicka

Jag brukar täcka hela bilden, alternativt blunda eller gå på toaletten när det blir för läskigt. :-P

2011-08-21 ♥ 11:55:09 » URL: http://snigelpicka.blogg.se/
Foki♥ - Europas största blogg!

Kika gärna in på min blogg: http://vanezzas.webblogg.se

2011-08-21 ♥ 12:01:31 » URL: http://vanezzas.webblogg.se/
iA

Jag såg hela (har även sett den förut) och sov som ett barn, jag ser inte den som en skräckfilm ens...Liiite läskigt var det dock att gå ut i långa mörka hallen och in i köket, sträcka in handen innanför dörren o tända innan man gick in, men jag tänker alltid (mothman eller inte) att jag ska se en skymt av nån varelse som flashar förbi precis innan lampan tänd, stående vid vid köksfönstret.

men å andra sidan (Andra Sidan haha) så har jag levt med spöken sedan jag var liten, så det är lite mer att jag förbereder mig mentalt just ifall...I övrigt älskar jag skräckisar, men om jag sover själv efter en sådan så brukar lampan få vara tänd haha

2011-08-21 ♥ 12:39:21 » URL: http://www.iaiam.wordpress.com
Fauwgel

Såg du också den?! Jag såg typ halva innan jag blev skitskraj och bytte kanal. Läste sedan på någon sida vad som hände i resten av filmen för jag var ju ändå tvungen att veta hur den slutade. Men uuusch, det är ju läskigt med skräckfilmer. Drömmer ofta mardrömmar efteråt. Som ett barn. Buhu.

2011-08-21 ♥ 18:40:48 » URL: http://mauwnefauwgel.blogspot.com/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback