Tillbaka

Min mamma har inte haft internet på två månader (fråga mig inte hur hon har klarat sig).

Men nu så.

Nu är nätet tillbaka och mamma har loggat in på facebook igen efter en tids frånvaro. Måste säga att det känns otroligt skönt att ha tillbaka mamsen i minifeeden! Så jag vet vart jag har´na.Kommentera gärna!
Snigelpicka

Låter mammigt, det dära :-) Min mamma är ungefär likadan! haha

2011-08-02 ♥ 21:53:03 » URL: http://snigelpicka.blogg.se/
mormodern

Ja jäddrar vad jag har mycket att ta igen!! Alla bloggar jag missat!! Hälsar till Christoffer, Lars o Hans att jag snart kommer med mina virriga o "könstiga" kommentarer... Tog för övrigt halva kvällen att läsa igenom dina inlägg, Moa.

2011-08-02 ♥ 22:04:22
Karin

Förstår inte grejen med att skriva :)))))) min mamma gör också så!!! :P

2011-08-02 ♥ 22:18:06 » URL: http://milosmatte.blogg.se/
apanochankan

sugna på ett gott skratt ? eller ett bra råd ? :) kika in på våran blogg www.apanochankan.blogspot.com

2011-08-02 ♥ 22:49:30 » URL: http://www.apanochankan.blogspot.com
Pyttianna

Hihihi.. härligt att hon fått bredband igen, fattar inte heller hur man överlever utan! ;)Japp och i er med! Jag lovar att bjussa på kantarellmackor nästa gång jag har kantareller hemma! ;)Ha det så kul i morgon!Kramar

2011-08-02 ♥ 23:07:13 » URL: http://www.pyttianna.se
andrea

Här kommer en fråga som inte har något med inlägget att göra, men som jag hoppas du kan svara ändå :)Min lilla kille ska börja dagis till hösten och nu har vi börjat leta efter en ny vagn. Jag behöver en vagn som är lätt och smidig, går att styra med en hand och som funkar att köra i snö med, för även om vi bor i Malmö så finns ju risken att den här vintern blir lika snöig som förra :p Jag blir helt virrig av allt googlande, så om ni har en vagn som ni är nöjd med och som uppfyller mina krav, vore det intressant att höra vad det är för modell :) Jag är nöjd med vagnen vi har nu, men den har börjat kännas lite väl klumpig. Särskilt eftersom att jag kommer rejsa från skola, hem till lägenhet, hämta vagn och sedan rejsa vidare till dagis. Blir lillen lika envis som sin mor är det inte säkert att han kommer vilja åka vagn över huvud taget, men man kan ju alltid hoppas ;)

2011-08-03 ♥ 01:01:01
Nina

Hörru spajder... Om man vill skriva något... om man inte riktigt vet vad det är man skriver eller va fan man vill med de... kan man skicka de till du?? Så kan du ge en seriös kommentar om ordbajsandet? ;) Har fått rådet att ja måste göra nåt med mina tangenttryckningar såå.. ja börjar med å trycka en fråga till en cool brud... kan skicka bilder på spajdrar om du vill?? ja mena... som muta förstås...

2011-08-03 ♥ 02:22:54
zandra

I början är det super drygt.. men sen vänjer man sig....

har klarat mig utan mobilen i typ 1 år nu, använder den bara för jobbet mest.. klarade mig utan internet i 3 månader.... svårast tyckte jag var att inte ens ha möjligheten att logga in på internet... och sen har man ju som vana att sätta på datorn varje dag ju!!

2011-08-03 ♥ 06:03:45 » URL: http://zlove.blogg.se/
spiderchick

Nina: Du får gärna skicka till mig så läser jag så fort jag hinner :-)/S

2011-08-03 ♥ 07:30:58
spiderchick

Andera: Vi har en brio race, men den går inte att styra med en hand. Vi är dock supernöjda!Har faktiskt inget råd gällande detta :-(Lycka till med allt! :-)

S

2011-08-03 ♥ 07:31:58

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback