Vinnare av åkpåse

Skulle vilja vinna ettan till en söt kompis. Har gillat på fejjan.
/Bitte

Jag skulle vilja vinna den blommiga. Inte för att jag är mer speciell än andra, utan för att min bebis är det -För Mig.
Inte för att det är synd om mig- men för att det vore välkommet då jag har väldigt ansträngd ekonomi.
Inte för att jag Måste ha en-men för att den såg bra mycket helare,gladare och mysigare ut än den jag har som kom med vagnen.
Inte för att jag dör utan den- men för att min första bebis föds nu i år, i mörkaste december & det skulle vara fint att bädda ner henne eller honom i en sådan~

/iA

En "Black star" skulle vara perfekt åt min lilla stjärna! Vi får våran nya lägenhet på tisdag, men lägenheten vi bor i nu är fortfarande inte såld, tyvärr. Lillen ska skolas in och jag ska börja plugga, ekonomin är väl inte sådär jättestabil än om man säger så, särskilt inte nu när vi får lov att betala dubbelt på boendet. Mitt i allt det här måste ju lillen ha alla viktiga prylar som overall, regnkläder, höstskor o sådär. Jag skulle därför bli superjättemegaglad om jag fick chansen att vinna denna underbara åkpåse! Då vet jag att lillen håller sig varm i vinter när det ska lämnas och hämtas från förskolan! :)

Har såklart gillat Buppa brand på ansiktsboken! :)

/Andera

Tack till alla er fina som var med och tävlade. Hoppas kunna ordna fler tävlingar av detta slag då jag märker att de är himlans populära. Är ni sugna på att handla från The Buppa Brand så kan ni bland annat göra det här.

Kommentera gärna!
Tina

Grattis till åkpåse vinnarna :)

Kul att du har tävlingar i bloggen

2011-08-29 ♥ 09:26:58 » URL: http://neckis.blogg.se/
iA

ÅH! men VA?Har jag vunnit???!!!Jag vinner ju Aldrig nåt...wiiiiiie do the happydance med bellyskumpNu gör det ju inte det minsta att babypappan snodde mina sprillans nya strumpor i morse & förstörde de för mig för all framtid eftersom jag har fotfobi (hm, jag Kanske blev liiiiite hormonigt överdriven i min ilska över det också, men det låtsas vi inte om)Tack tack tack <3

Och en spark från bebis, av den snälla "tack för att jag slipper frysa när jag kommer ut i världen"-sorten färstås <3

2011-08-29 ♥ 12:43:56 » URL: http://www.iaiam.wordpress.com
Sarah

Grattis till vinnarna även om jag är lite ledsen, ville verkligen vinna. Den hade varit så perfekt till min lilla prinsessa! Hoppas det kommer mer fina tävlingar här på bloggen =)

2011-08-29 ♥ 13:31:53 » URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback