Vinnare tävlingen

Tack till alla fina som deltog!

Grattis Sara, Sofia och Nina. Ni har mail.


Oh här är en tävling för mig, finally!! Jag går å ruvar på övertid och är just nu inne på bf+12 men känner mig ändå glad och lider inte av att den lille verkar gilla "mañana mañana"!
Solfilten uttrycker mina känslor för att vi snart snart ska bli föräldrar till någon efter flera års försök, så den skulle ligga fint i vagnen på alla höstpromenader vi har framför oss!!


/Sara


Jag skulle jätte gärna vilja vinna robot filten, för den är perfekt till våran lilla teknik nörd här hemma, vår son Mio =) Dessutom så går den vidare sen till lilla pyret i magen!
Håller tummarna!

/Sofia


Skulle jag ha lyckan att vinna, vill min stjärna till son såklart föräras med stjärnfilten! Med tanke på hans mammas lilla (grym underdrift) stjärnfetisch, skulle hon nog bli lika glad som han om de kunde rulla in på dagis (första dagen på måndag!) med den i vagnen.

/Nina
Kommentera gärna!
Snigelpicka

Vill oxå vinna tävling. Avis Fast det är klart, de som har ungar behövde nog filten mer än jag.. sen kanske jag skulle vart med och tävlat oxå isåfall :-DNåväl.

2011-08-14 ♥ 10:02:48 » URL: http://snigelpicka.blogg.se/
sofia - mamma till mio

Tusen tack, är posetivt överraskad för det är väääldigt sällan jag vinner något. Mio kommer bli jätte glad över denna mysiga filt det är jag övertygad om! Nästa lika glad som sin mamma ;)

Kram!

2011-08-14 ♥ 12:17:45 » URL: http://sossomarkskog.blogg.se/
Nina [ljuvligt]

UNDERBART!

Ska genast springa och lyfta upp kiddot och dansa en lyckodans :D Happy!

2011-08-15 ♥ 19:23:23 » URL: http://www.ljuvligt.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback