En dagens

Dagens trix
På morgonen när jag låg i sängen och bad lilleman att hämta olika saker (med fördel leksaker). Perfekt sätt att snika åt sig en halvminuts extra sömn här och där.

Dagens snesug
Jag beställde in kycklingsallad på ett lunchställe, ångrade mitt val i samma sekund som tallriken anlände och blev istället akut sugen på sällskapets val av lunch. Typiskt att alla andra alltid ska välja något mycket godare. På så vis är det bättre att äta ensam. Då vet jag inte vad jag missar.

Dagens skenförlossning
När jag gick hem från stan, blev tungt nödig och tvingades profylaxandas hela vägen hem för att undvika en olycka i brallan.

Dagens sjuka
Julstjärnan i köket som verkar ha drabbats av pest, kolera, fläcktyfus eller någon annan mystisk antagligen svårbotad sjukdom.
Kommentera gärna!
moviebible.

Hej! Ville bara säga att jag har uppdaterat min filmblogg med fler filmer. Och fler filmer står på kö. Kika in om du älskar att kolla på film (speciellt skräck!). Ha en underbar kväll! :thumbup: :thumbup:

moviebible.

där är min bloggadress :)

2011-12-28 ♥ 19:47:55 » URL: http://moviebible.blogg.se/
Lotta

Är det bara jag eller kommer de där jädra skenförlossningar alltför frekvent under juletider?? Lite säsonsgbetonat...

2011-12-28 ♥ 20:06:11 » URL: http://systerc.blogspot.com
Daniela

Tack, god fortsättning till dig med :)

2011-12-28 ♥ 20:20:00 » URL: http://vivaladaniela.blogg.se/
AnnaWK

Håller med Lotta här ovan. Just i juletider så händer först ingenting i flera dar (inte en enda fiber så långt ögat når på julbordet) och sen helt plötsligt så måste allt hända på samma gång.

2011-12-28 ♥ 22:42:19 » URL: http://annawk.blogg.se/
JOLINE&MIO

HAHAHAHAHAHA!!! You're FUCKING killing me!!! Skenförlossningar... ja, jag säger rå det!

2011-12-29 ♥ 13:06:04 » URL: http://familyforever.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback