Microsofts Bloggpanel

Jag har blivit utvald att ingå i Microsofts bloggpanel där jag och några andra bloggare ska testa olika datorer med Windows 7. Jag ska testa en HP TouchSmart 520.

Ska bli superroligt! Fick en avi innan jul och sprang iväg till posten för att hämta ut... En mus. Datormus. Den tillbringade jag sedan lite kvalitetstid med innan själva datorn äntligen anlände. Tjoho!

Ni kan besöka kampanjsidan här för att se vilka andra bloggare som är med i panelen samt vilka datorer de har valt att testa. Ni har också chansen att vinna en egen dator.

So long!
Lillfis fick också testa dator idag.


Kommentera gärna!
Lina

Åå vad roligt! Jag har en liten touchdator som min gubbe fick på Microsoft-seminarium förra vintern.. Vår son på ca 2,5 är helt besatt av den (och iphonenen såklart).. Kan rekommendera dig att lära lilleman att surfa på youtube (där kan man spara in sovmorgon kan jag lova!!) Hade bra!!

2011-12-29 ♥ 19:46:55 » URL: http://lliinnaass.blogg.se/
M

Hej! Varför går det inte att gå tillbaks nån sida på din blogg? Nu när jag har haft semester och är tillbaks på jobbet har jag ju missat en massa och måste ha nåt att göra! :)

2012-01-05 ♥ 12:02:55
Emelie

hallå vem vann denna tävling?!

2012-02-19 ♥ 15:10:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback