Kan tänka mig åka bort igen

Familjen Spiderchick kom nyss hem innanför dörren efter ett dygn på bortaplan. I vardagsrummet möts vi av resterna från julafton.

Jag vill genast åka bort igen.

Finns det någon som vill ta sig ann en stackars familj med för mycket skräp i vardagsrummet för sitt eget bästa? Vi består av två och en halv person. Vi kräver inte mer än mat, sängplats och obegränsad tillgång till kaffekokare (morgontid).
Kommentera gärna!
hellotruth.blogg.se

JAG VILL OCKSÅ BORT!!! jag är ju på vindens DÖDSLISTA här i Stockholm!:bigeyes:

HELP!

2011-12-26 ♥ 18:43:38 » URL: http://hellotruth.blogg.se/
Emma

känner såå igen mig...under dygnet borta blömmer man liksom bort vad som väntar..besvikelsen blir total:-)

2011-12-26 ♥ 20:30:49 » URL: http://emma-allagodating.blogspot.com
Nicoline

Följ med i modellivet efter Fröken Sverige och Miss World 2011 :)checka här: www.improveme.se/missworldsweden

2011-12-26 ♥ 20:45:14 » URL: http://improveme.se/missworldsweden
snigelpicka

Lätt att åtgärda. Kolla bara åt ett annat håll när ni går förbi det. Alternativt begränsa er levnadsyta till ett rum tills ni orkar ta tag i´t Brukar funka bra ;-)

2011-12-26 ♥ 21:04:22 » URL: http://snigelpicka.blogg.se/
Lovisa

Sjukt jobbigt! Det är nu man skulle ha en braskamin. Borta i ett naffs!

2011-12-26 ♥ 21:21:32 » URL: http://lattearlivet.blogg.se/
Lovisa

Sjukt jobbigt! Det är nu man skulle ha en braskamin. Borta i ett naffs!

2011-12-26 ♥ 21:21:33 » URL: http://lattearlivet.blogg.se/
carolina - med Lo:s syskon i magen.

Ujuj, så glad att vi firade "borta" ;-)

2011-12-26 ♥ 21:39:09 » URL: http://acarolinas.blogg.se/
Tessan

Oj då, därför är det alltid bäst att ta hand om skräpet direkt :-P

2011-12-26 ♥ 22:51:56 » URL: http://eliasmamma.blogg.se/
Ida

Alltså har stört mig på det här ett tag nu. Jag älskar din blogg och allt tro mig, men när du gör smygreklam för ICA Maxi minst en gång om dan (lite överdriv kanske) blir jag grymt provocerad. Du gör det säkert inte medvetet vad vet jag. Men jag har inga bra minnen därifrån och gör du inte inlägg om att du ska handla där, shoppa kläder där så lägger du ut bilder med ica-kassar? Jag blir riktigt provocerad och det är synd för du är den enda vettiga bloggen. Ta inte illa upp, det är inte menat elakt eller så. KRAM! :-)

2011-12-28 ♥ 11:43:05
spiderchick

Ida: Ursäkta??Va???Ja då provoceras du väldigt lätt av ngt det inte finns en baktanke med överhuvudtaget.Har inte ens tänkt på att det finns Icapåsar med i min blogg. Antagligen för att det är i den affären vi handlar. Typ bara. Ngn gång ibland på Willys.Jag har inget samarbete med Ica Maxi och har ingen önskan att samarbeta med dom heller.Läs en annan blogg om du blir så provocerad.Vill även tillägga att smygreklam är en allvarlig anklagelse som du inte har grund för alls. Jag skriver ALLTID ut när det handlar om reklam. Har tom en kategori för det. Det är LAG på det.Ska vi bloggare inte få nämna vad vi gör på dagarna överhuvudtaget längre med risk för att bli anklagade för diverse bisarra samarbeten??Usch blev riktigt ledsen och bedrövad nu.Nästa gång: Fråga vänligt och hövligt när du undrar över något, istället för att vräka ur dig otrevligheter och anklagelser.Tack å hej

2011-12-28 ♥ 16:04:32
Gaymasen

HAHAHA.Moa. Jag blir upprörd. Göra smygreklam likt detta för ICA. Vaaaa. För iiingen handlar ju på IIIIICA! ;-) Haha.God fortsättning min vän :) Kram!

2011-12-28 ♥ 16:17:55 » URL: http://gaymasen.se
Maia

Är jag en dålig bloggläsare som inte lagt märke till din "hemska smygreklam"? Jag förstår att Ida inte menar något illa, men det blev kanske lite felformulerat? Och smygreklam är väl mer "oj titta mitt nya fina läppstift från ****"?Gällande inlägget i sig resonerar jag liknande, lämna lägenheten och ignorera stöket är så mycket roligare än att städa!:-P

2011-12-29 ♥ 13:02:01 » URL: http://maiasliv.wordpress.com
Ida

Hej igen.

Vill bara först säga att jag skrev fel med 1 gång om dan, skulle stå vecka. Och ja det kanske blev lite felformulerat, jag skrev ju att du är den enda vettiga bloggen jag läser och det var en liten grej jag störde mig på, och då kommer du med att jag ska sluta läsa din blogg? Jag "vräkte" inte ur mig anklagelser och otrevligheter, jag skrev ju för jössenamn helt vanligt och snällt.Det var verkligen inte någon anklagelse, det var en fråga. Och jag vet att många i din familj jobbar där, min familj själv handlar där och allt. Har bara dåliga erfarenheter av olika chefer osv där.Tycker inte ditt svar var särskilt roligt att läsa faktiskt, har alltid tyckt om dig men nu kändes det som du inte kan ta lite kritik utan att säga att en trogen läsare som följt dig i flera år plötsligt ska sluta läsa din blogg.Sen var svaret från Gaymasen ännu tråkigare. Följt hans blogg ett bra tag också men det slutade jag ju med på direkten när jag såg den kommentaren. Jo folk handlar på ICA självklart. Men det jag menade var att det står rätt ofta om shopping på ICA eller som i detta inlägg kassar från ICA, en liten sak som jag då fastna på.Jag menade verkligen inget illa och ville absolut inte göra dig ledsen. Men det var inget roligt svar jag fick heller, så ska göra som du bad mig, att sluta läsa din blogg.Lycka till i framtiden.

2012-01-10 ♥ 09:58:44
spiderchick

Ida: Jag är ledsen men jag uppfattade din kommentar som väldigt otrevlig.Man ska vara försiktig med hur man skriver på nätet för det går inte att uppfatta nyanser eller röstlägen.Jag kan visst ta kritik men ditt påhopp är helt obefogat och då får du ett svar där jag förklarar att nej jag samarbetar inte med Ica, nej det fins ingen baktanke, det är lag på reklam och jo jag blev ledsen av ditt påhopp.Du skrev nämligen "när du gör smygreklam för Ica minst en gång om dagen". Låter det som en fråga? I mina ögon är det en anklagelse som dessutom är allvarlig eftersom den typen av reklam är olaglig.Jag kämpat jättemycket för att mina läsare ska ha förtroende för mig och förstå att jag aldrig skulle föra ngn bakom ljuset.Jag blev skitledsen rent ut sagt av din kommentar och det var ju tråkigt att det du har provocerats av nu har mynnat ut i att både du och jag är ledsna.Du får gärna fortsätta komma hit och läsa. Men jag tycker helt ärligt inte att man ska läsa en blogg där man provceras, det måste ju ta jättemycket energi? Då tycker jag att man kan gå vidare, det är bara ett tips i alla välmening för jag har själv gått vidare från många bloggar.Ha det gott

M

2012-01-10 ♥ 10:25:26

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback