10 snabba

Nu kan ni läsa "10-snabba" med mig på barnshopping.se.

Svaret på sista frågan är lite ironiskt med tanke på idag, hehe ♥


Kommentera gärna!
Sandra

fin bild på´rej spajjdäwh!

2011-02-21 ♥ 21:37:49 » URL: http://damii.blogg.se/
Nadja

Intressanta frågor ;-)

2011-02-21 ♥ 22:01:01 » URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Terese

Angående fråga 9:

Men om nu tjejkläderna är så fina så kan du väl köpa dem till lilleman? På det stora hela är det konstigt att det finns tjej/killkläder till barn, det borde bara finnas barnkläder.

2011-02-21 ♥ 22:45:13
Olivia

Var någonstans jobbar/jobbade du? =) min moster är/var (hon ska plugga ett halvår) nämligen inköpschef på Kappahl här i gbg!

2011-02-21 ♥ 22:48:25 » URL: http://matildidoll.blogg.se/
mallan

men handla kläder, de plaggen som du tycker är fina till ditt barn. Titta på det biologiska könet och sen handla allt till det sociala könet. lägg av, köp fin kofta om du vill.

2011-02-21 ♥ 22:54:58
spiderchick

Terese och Malla: På tjejsidan finns det ett enormt utbud anser jag och massa olika typer av plagg att välja bland! Till jul tex - då fanns det hur många olika klänningar och små boleros och koftor som helst att välja mellan till flick. På killsidan där emot (och nu snackar vi H&M i Skövde) fanns det ett, ETT, festplagg och det var en body med fluga på. Ursäkta liksom?Detta är alltså en reflektion jag gjort.Jag är ledsen men jag skulle inte köpa klänningar och koftor med vollang till min pojke. Det blir jätteroligt om jag i framtiden skulle få en flicka, men inte till min pojk.Där emot handlar jag gärna unisex och sådant som anses som "tjejiga" färger till min pojk. Jag tycker verkligen inte att det är ett problem.Jobbade ett tag på H&M:S huvudkontor i Stockholm, på barnavdelningen och just då höll de på att starta upp en uinisex kollektion för barn. SÅÅÅÅ fina grejer! Tyvärr las den kollektionen ner. Antar att det inte sålde :-(Skulle tycka det var jätteroligt om det fanns mer unisex hos kedjorna. Polarn är ju bra på det, men tyvärr ligger i deras priser alltid inom min budget. Skulle också önska att (som jag antyder i intervjun) att de las mer krut på pojkkläder. Finns ju massa roligt man kan göra, mer än bodys med Nalle Puh på och pikétröjor i grönt ocn blått.Men hey - det är bara så jag tänker./Spider

2011-02-22 ♥ 09:08:59
Sara

Eftersom jag är desperat måste jag få pumpa dig på lite svar ang. sömn=) Jag läste för längesen att ni gjort typ 5-min metoden på er son, och att det funkat skitbra. Funkar det fortfarande bra? Många säger att man får problem när dom varit sjuka eller om man är bortrest. Jag behöver tips, min son är lika gammal som din (19 sept) och sover fortfarande dåligt. Han vaknar mellan 1-5 ggr/natt och vi har provat allt, utom just 5-min metoden. Snälla skriv nåt om sömn, kanske är det värt att prova för oss?!

Och jag känner HELT igen mig i trotsen din son har just nu, min pojke är likadan. Helt galen men också väldigt mammig.

2011-02-22 ♥ 09:10:52
spiderchick

Sara: Japp vi provade en egenkomponerad variant av femminutaren. Det blev jättebra! En period. Sen blev han sjuk och då föll vi tillbaka och efter det har vi inte orkar prova igen (då vi insåg att det alltid kommer bli fall tillbaka).Sen fick lillen jättebra sömn av sig självt en period. Men nu sover han kass igen pga av dagis och trotsperioden, ja och så har han ju nattskräck också titt som tätt :-)Jag försöker att bara palla. Har liksom insett att vår son nog kommer ha kass sömn i perioder men att det säkert växer bort med åldern. Det är ju så det är. Vissa ungar sover svinbra jämt medans det är mer jobb med andra.Vad tror du?:-)/Spider

2011-02-22 ♥ 09:38:06
Sara

Tack för snabbt svar!! Som jag trodde, att det är svårt när dom är sjuka etc. Min unge har varit sjuk fram och tillbaka hela vintern sen han började dagis, och sover jättedålig när han just är förkyld, då kan han vakna var 20 min hela natten - PUH! Förra veckan sov han hela nätter 5 dagar i rad och var glad och harmonisk på dagarna, men sen i helgen började han vakna flera ggr igen. Jag får nog som du säger bara acceptera att barn är olika, för vi gör samma rutiner varje kväll och natt men resultatet är helt olika. Och han har lärt sig att somna själv, vilket alla säger är nyckeln till bra sömn. Du och jag får hoppas på att det går över när dom fyller 2 år, så vi har något att se fram emot eller hur? Massa pepp och energi till dig som också orkar!!!

2011-02-22 ♥ 09:50:14
spiderchick

Sara: Pepp till dig med :-)Efter jobbiga nätter brukar jag tänka att det kommer en tonårstid då vi inte ens med milt våld kommer kunna väcka kidsen ;-)Kram

2011-02-22 ♥ 09:59:46
Sara

Ha ha ha helt rätt!!! Men tänk också på att vi kommer ligga vakna av oro och undra när f-n dom kommer hem ;)

2011-02-22 ♥ 10:05:22
Killmamman

skövde är en trevlig stad, bodde där när jag pluggade till barnmorska. dock skönt att vara tillbaka i hemstaden sthlm igen :)

2011-02-22 ♥ 10:35:05 » URL: http://killmamman.wordpress.com/
spiderchick

Sara: men exakt! haha, det ena byter ut det andra ;-)Livet som förälder i ett nötskal!

2011-02-22 ♥ 10:45:31
Rosa

Kul artikel och vilken rolig sida; Barnshopping.se - den var helt ny för mig. Massa bra shoppingtips! :P

2011-02-22 ♥ 13:51:23
desperatemoments

Ursäkta att jag hänger upp mig på småsaker, men sen NÄR började DU säga dagis? Inte för att det gör något, men du brukar ju vara så duktig med att säga (skriva) förskola! =)

2011-02-22 ♥ 19:22:09 » URL: http://desperatemoments.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback