Frukost baby

 

Näe okej det här är inte min frukost. Nu försökte jag bara verka onyttig och lite ball.

Tack för tips och idéer nedan föresten!

Jag har nu grottat ner mig i ämnet nattskräck och allting stämmer in väldigt bra på vad vi upplever med lilleman. Ni kan läsa om nattskräck här.


Kommentera gärna!
TjockisMamman

Det är nog som flera har sagt nattskräck..

Mina killar har också haft detta och det är kämpigt o inte kunna trösta sitt egna barn...

Men vi gav lite välling och sådant, pratade inte så mycket och försökte få de o somna igen...Men som mamma är man helt förstörd av att inte kunna trösta sitt barn, men du ska se så går denne fasen förbi också...All lycka nu...

2011-02-07 ♥ 10:31:25 » URL: http://timaki-timaki.blogspot.com
Emma says style, love & rock and roll.

haha, men vi kan tycka du är onyttig och ball ändå ;)

2011-02-07 ♥ 10:37:49 » URL: http://emmasays.blogg.se/
Angelica

Vår son hade det väldigt svårt att somna för ett tag sen, jag hade inte hört talas om nattskräck förens då och det stämde ändå inte in . Jag tog med med honom till affären, plockade fram några små bordslampor (som inte ger mycket ljus,) så fick han välja form och färg, så nu har han den på fönsterbrädan och den behöver inte alltid vara på (:

2011-02-07 ♥ 10:43:49 » URL: http://tweju.blogg.se/
Karoliina

ahaa! då förstår jag, ja då är det ju till största sannolikhet nattskräck, vår son har det också, det verkar gå lite i perioder och jag har också trott att han har drömt, men troligtvis har det väl varit detta hela tiden.men vet du ifall du eller din kille har haft det?

för jag hade nattskräck som liten och har väl gett vidare det till vår pojk..

kanske inte den roligaste genen att föra vidare :)det är ju som sagt ingenting farligt och enligt vår BVCtant ska de inte inte minnas någonting av det när de vaknar heller!

så det är väl bara att trösta på, vi brukar lägga våran pojk i vår säng, så brukar han lugna sig och somna om ganska omgående..kram!

2011-02-07 ♥ 10:47:58 » URL: http://karrom.blogg.se/
spiderchick

Angelica: Vad bra :-)I vårat fall stämmer nattskräck in väldigt bra. Med undantag för igår då han vaknade redan efter fem minuter (annars brukar de gå 2-3 tim). Och det där med att barnet inte går att trösta, inte går att få kontakt med osv stämmer in.Jag hoppas naturligtvis att jag har fel och att det bara är förskolan som spökar. Vi får se.Kram

Spider

2011-02-07 ♥ 10:48:03
Karoliina

jag vet inte om man "ska" väcka, det är nog bättre att bara trösta och få dem att somna om.gå i sömnen är något som kan hänga ihop med nattskräck, och någon som går i sömnen ska man ju inte väcka, dem ska ju bara ledas tillbaka till sängen för väcker man dem blir det ju jättekonstigt och väldigt förvirrande att vakna i köket när man egentligen skulle ligga i sängen, kanske är det samma sak när dem skriker? att det är bättre att fokusera på att somna om än att väcka först..däremot kan ni testa att gå in en kvart innan han oftast börjar skrika och försiktigt väcka honom och bara säga godnatt igen, så att han bara vaknar en kort sekund, då kommer oftast inte en skrikattack, för då är han inte nere i den djupaste djupsömnen längre.

om du förstår hur jag menar :)kram!

2011-02-07 ♥ 10:59:12 » URL: http://karrom.blogg.se/
Anonym

Heej,

Allt bra?

Kom förbi våran hemsida och se vad vi har ;)Allt är jätte billigt så passa på och köp ;)

http://tshirtkung.weebly.com/

2011-02-07 ♥ 11:20:46 » URL: http://tshirtkung.weebly.com/
EmilyStrange

jag skulle ju köpt med mig en såndär starbucks-mugg till din samling hem från buenos aires, kom jag på nu. skit att jag glömde't.

2011-02-07 ♥ 12:44:29 » URL: http://www.emilythestrange.se/
Singelmamman

Min yngsta hade nattskräck en period. Stämmer helt in på det du skriver om lilleman. Det går över, kan jag trösta dig med. Vi fick rådet att inte försöka väcka yngsta, utan att lägga oss och hålla om tills yngsta somnade om. Jag tror mig minnas att det inte varade så många månader... Men kolla med BVC vad de råder er att göra. Lycka till.

2011-02-07 ♥ 13:23:28 » URL: http://varannanveckamamma.blogspot.com
boosse

En av mina systrars döttrar lider av nattskräck, har gjort det ända sedan hon var liten, fyller 11 i sommar. springer runt på nätterna i panik, skriker och har grejer för sig. Jobbigt.

2011-02-09 ♥ 14:49:33 » URL: http://boosses.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback