Spiderchick

Marabou Mango

Jahapp då har jag smakat, begrundat och betygsatt Marabou Mango.

Själva mangon tar inte över i smaken av chokladen vilket är ett plus. Men annars... nja.

Jag blev inte besviken. Men inte heller överförtjust. Så kan vi sammanfatta det hela.Kanske att jag är något snäll med det här betyget...

Anonym

Älskar dina recensioner haha! När ska du testa Werthers choklad? Har hört att den ska vara riktigtJag tycker för övrigt att konsistensen på äppel(?)bitarna i Marabou Mango var riktigt obehaglig. Tror att det var äpple, för det smakade som det och på innehållsförteckningen stod det att den innehöll äppelbitar. Annars tycker jag mangobitarna var helt okej, men den smakade väl rätt mycket som Marabou Passion? Eller är jag helt ute och cyklar? :)

AnnaWK

Whaaat?! Bara tre. Jag testade igår (och planerar att trycka i mig resten idag) och tyckte att den var riktigt god.

Filmster.se

Jag tyckte att den var lite för söt... Men smaken i övrigt var väl okey, men jag är nog lite av en klassiker så jag väljer Helnöt nästa gång :)

Julia

Men spider.

Hette inte ditt betyg "CHICKA spindlar"?

Det var roligare...

J

Haha, här har den fått fem plus- vi gick båda ovetandes om den andres plan och köpte den till gårdagens mys (testade den första ggn förra veckan). Perfekt för nu har vi en över till ikväll! :)

Camilla

Förpackningen då? Hur smakade den? Det jag är intresserad utav, inte chokladen ;-)

jojo

Hej! Jag tänkte bara fråga vad DU tycker om min dagens musik. Och har du något annat förslag vad jag kan ha för låtar i framtiden kram :)

Libfina

Du vet säkert redan men jag tipsar ändå om Marabou Sensations senaste(?) tillskott: Macadamia Honey:)

Gaymasen

Åh måste testa! Kanske får bli en bakischoklad efter festen ikväll ;D

Tess

Men Spider! Om du inte har gjort det MÅSTE du testa nya marabou-cookies and cream. Jag skojar inte när jag säger att det är den godaste chokladen på läänge. Bor inte i Sverige men min pojkvän köpte med sig när han var hemma och hälsade på. Fasen värt att flytta hem för. Testa testa :D

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh vad skönt pustar ut phhhhhffffttttttttttttt

Då missar jag kanske inget då :)

Emma

Jag kan bara föreställa mig att den smakar skit... Men förpackningen är väldigt somrig och fin så jag kanske får testa någon dag.

Elisabeth

Jag tyckte den var jättegod!

maria.

de låter ju inte heller så jätte gott :P nu tycker jag inte om varken choklad eller mango men jag hade nog ändå inte prövat detta chokladet ;)

Hanna

Kan du inte snälla testa Kexchoklad med blåbärssmak? Jag och min kompis vågade inte köpa den själva, inte utan ett expertutlåtande från Spider!

Anna

Åh! Jag tckte mangon var helt underbar! Den bästa de har gjort på länge! Som frukt och mandel, fast med mango liksom. Fler spindlar till mangon om du frågar mig! =)

Carro

jag smakade den.. och tyckte inte att den var så god.. det jobbiga var att min pojkvän egentligen ville köpa marabou apelsin krokant - som är FAB, men jag sa: NEEEJ prova mango... och den var inte ens i närheten så god.. inte ens värdig att jämföras med... illa. Jag fick dåligt samvete ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress