Spiderchick

Mot skolan

Nu ska jag snart iväg på min första föreläsning i skrivkursen.

Saker jag är nervös över:

• Att alla andra har köpt all kurslitteratur (jag har inte köpt en enda bok än så länge, bara lånat två).
• Att jag inte hittar till föreläsningssalen.
• Att alla andra i klassen har hunnit bonda järnet och jag blir helt utanför.
• Att jag inte ska fatta någonting av vad läraren säger.
• Att alla andra sitter och hummar, nickar och antecknar och verkar fatta allt vad läraren säger och så får jag sitta och fejkanteckna för att verka smart.

Men visst. Det ska nog gå bra det här.

Har tidsinställt ett inlägg som ploppar upp lite senare.

Joakim - STORBLOGGAREN

Det ska nog gå bra. Lycka till! :)

Gaymasen

Vad sent första föreläsningen började? Jag har haft skola 08 - 15. Mycket skönare. Även om skallen är helt tom nu.Och det kommer gå bra! Lycka till. :)

Anna

Om ingen pratar med dig är det nog bara för att dom tycker att du är en sån stor och cool kändis = tunghäfta på hög nivå!

Luucy

ojoj spännande :D

Vanilla

Hoppas att det går bra idag! :-)

Emma

Men spajder.. Inte stava fel på JÄRNET! Inte okej :/

Alex

Så är det varje nystart för mig också.... Tur att man bara har ett år kvar! ;)

Libfina

Hoppas det har gått bra på föreläsningen! Dock ska du inte vara nervös för det du radar upp, speciellt inte det sista: det finns alltid en hummare, nickare och antecknare i alla klasser som gör att man känner sig ganska b i jämförelse. Men det betyder inte att de är bättre än en själv:)

prinsessanadia

Jag skulle börja en kurs för ett par år sedan och hittade inte till salen. Någon snäll människa hjälpte mig, och jag blev självklart sen. In kommer jag springandes och slår mig ner på en stol. Tio minuter senare börjar jag fatta att något är fel. Varför måste jag ha ett eget knivsätt när jag ska gå en cafékurs?! Så jag frågar vart jag har hamnat. Då har jag hamnat på en yrkes-kock kurs. Jag bad om ursäkt och skämdes en hel del, och gick för att leta upp min riktiga kurssal.

THIS IS SEX - Bloggen om Sex!

Hoppas det gick bra! :)

mia g

haha vad roligt det är att alla är rädda för dom sakerna, men ändå går man runt och inbillar sej att man är den enda.. har precis börjat filmvetenskap och täntke ju så klart exakt som du. och träffade tre tjejer på första lektionen som, visade det sej, nojade på precis samma sätt.

jag är också sugen på att skriva! känner du att man behöver mycket förkunskap för att gå den?

mia

Mathilda

Jag har haft en föreläsare som sa en bra sak. Om du undrar något så är det ca. 75% till föreläsningssalen som undrar samma sak, alltså våga fråga! Det är något jag tagit med mig i mina fortsatta studier. De saker du räknat upp stämmer ju som tur var oftast inte, precis som några här ovanför också skriver =) Lycka till med studierna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress