Spiderchick

Aldrig i verkligheten

Två saker som aldrig direkt händer i verkligheten, bara på film:

1) Att man rullar runt med sin partner i sanden/snön/gräset.
Jag har då aldrig lagt mig raklång på min kille och känt att nu jädrar rullar vi runt några varv! Sjukt obekvämt varje gång man hamnar underst i rullningen. Om inte annat.

2) Att man står supernära någon när man ska säga något allvarligt.
När det ska snackas allvar på film, ja då minimeras avståndet mellan samtalspartnerna genast till cirka noll centimeter (den enes hår fladdrar varje gång den andre andas ut). VF? Om någon körde upp sitt nylle så nära mitt - ja då hade jag blivit irriterad! Och ganska rädd.

Ina

Hahahaha. Stämmer så bra!



Punkt nummer 2 kanske beror på att vi svenskar gärna vill ha lite space mellan varandra ;) För jag antar att det är mer i amerikanska filmer som man står nära varandra. Och svenska såpoperor :P

Linnea

Och lägger på luren utan att säga hejdå när man pratar i telefon! Sjukt ocoolt och mycket otrevligt.



Och äta take out chinamat i små, chicka, vita förpackningar. Nä, här i Svealandet får vi ju fula alliminiumförpackningar som inte alls känns så glammigt.



Pjuh, där tog du min kommentera-på-blogg-oskuld Spider! Det är inte dåligt det!

Hanna

haha du är så bra

Antonia

haha, en något full eller hög gubbe gjorde just 2:an på listan mot min vän när vi väntade på bussen, tydligen så frälste han henne också, han satte handen på hennes huvud och sa något om att han och gud älskar henne :P

Fröken Svår

Haha, sååå sant!^^

Dessutom går den kvinnliga huvudrollen runt i den manliga huvudrollens stora flanellskjorta efter att de haft sex. Non matter what, även om de aldrig träffats mer än precis innan de gick hem till honom, (alltid honom) ^^.

ellie

Haha punkt nr 2. Jag hade också blivit irriterad :P

Hayley

Haha så skön.. Samma sak med sex.. Hur ofta slänger man runt i sängen så som dom gör på film.. Rullar runt osv? Menar allvarligt, det lär ju bli väldigt fel och möjligtvis hamnar vissa delar i bakluckan på tjejen. NEJ TACK!

Lena

Fler saker som bara händer på film:

- Tjejens stuprörsjeans fastnar inte vid fötterna så att hon måste böja sig ned och slita loss dem...

- Folk ringer från telefonkiosker??

- De slänger bara några dollars på bordet och går från restaurangen (hur vet de hur mkt de skall betala och varför måste de slänga pengarna, kan de inte bara lägga dem under en servett eller så?)

- Tjejen fastnar utomhus i spöregn, men bara någon timme senare har håret mirakulöst självtorkat i en ovanligt avancerad, blank och lockig frisyr

- Baksmällor är ytterst kortvariga (endast precis när skådisarna vaknar, så fort de lämnar huset mår de bra igen)

Amelie

De fnissar alltid när de har sex på film. Och rullar runt, som ni sa.



Eller den här när någon är orolig/stressad, går in på toaletten och sköljer ansiktet med kallt vatten för att sedan titta på sig själv i ansiktet och sucka. Titta in i sina egna ögon och liksom tänka "gud, hur ska jag ta mig ur detta?" Hur ofta gör man det i verkligheten?



Dessutom går folk på film inte på toa så ofta. Och så kommer de alltid hem till varann och plingar på utan att ha ringt innan. Men så kanske man gör i USA?

Josephine

Första punkten får mig att tänka på något som låter så otroligt mysigt men som bara är bökigt och trångt: bada badkar tillsammans med sin partner. (Nej vi sportar inte jaccuzzi i hyrestvåan)

Torsten

Nummer 1 har jag aldrig sett i film heller?

Elsa

Eller när huvudpersonen går till nått ensamt ställe för att vara just ensam, typ utsiktsplats, strand osv... långt ifrån staden så hittar kärleken, vännen eller någon annan alltid henne sittandes där. Jag blir minsann aldrig hittad, jag får sitta och glo ensam ...

Johanna

Haha eller den som är ännu bättre är när de alltid i musikalscener står fem cm från varandras ansikte och sjunger så högt så man antagligen hade fått tinnitus i av den ljudvolymen i verkligheten!

MaryCaroline

Haha, att rulla runt med killen skulle jag faktiskt vilja testa :) Spelar ingen roll om det är i gräset, sanden eller snön :) Bara för att känna känslan hur det är menar jag, har ingenting med sex att göra :)

Maria

hahaha du är grym....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress