Spiderchick

Sällskap

Det gjorde absolut inget att det var en gnutta kö i affären idag, för jag hade sällskap av min iPhone och då pallar jag med vilken väntetid som helst.

Vad gjorde jag egentligen innan jag hade min telefon att kolla bloggar/facebook/mailen på?

Stod jag i kö och bara... väntade? Tänkte? Använde hjärnan? Näe vet ni vad... *ryser*

// En nätskadad


iPhone - perfa att fota folks ryggar med, ingen märker.I kundkorgen (det ligger faktiskt riktig, hälsosam mat under chipsen, vill jag poängtera).

fridolina

Jag vägrar skaffa en Iphone eller android-mobil. Kommer inte göra annat än nörda bloggar och diverse trevligt då.Inte bra.

Gaymasen

Nyttigheter som i ... ris och pasta? Du vill inte veta vad jag nyss köpte på Willys. Bye bye detox. Haha.Och Iphone, it's löööve!

Annelie

Mmm lätt att bli beroende av iphones...

Anna

Spider, testa självscanning, it's way more bättre, I prömiss..

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag tror det finns något som kallas självscanning? ;)

Poppy

Oj, har ni den storleken på blöjor till lilleman som väl är över året? Min lillkille på snart 4 månader har precis börjat med den storleken. Han är nog rätt stor min "lilla" kille insåg jag just nu :)Och den hälsosamma maten hamnar alltid underst, grönsaker & frukt är ju alltid först i affären och så måste ju chipsen ligga överst så de inte går sönder =]

Anonym

poppy: Barn har det storleken läänge!

Pyttianna

Ååå.. jag har med vart å handlat idag, såg inte dig dock... annars kunde vi sällskapat i kön! ;)Ser att du med hittade våtservetter 2 för 22:- NAJS!!Trevlig helg kära du!

spiderchick

Poppy: Oj fyra månader? Ja då måste du ha en stor liten kille :-)Vi går efter kilo och vår son väger kanske 12-13-14? Tror jag. Vi har inte vägt på länge. Han väger INTE över 16 i alla fall. Tycker dom blöjorna passar jättebra. Samma storlek har dom på förskolan.Vill tillägga att det där med vikt och storlekar är SUPERINDIVIDUELLT och jag ogillar starkt att jämföra för det är så olika från barn till barn.Ha det gott å krama på lillen :-)/SpiderSofie

ja, som spider säger är alla barn olika, till och med min tre åring skulle kunna ha den storleken utan några problem, det beror ju helt enkelt på hur mycket barnet väger inte hur gammalt det är..

Nike

Jag brukar också undra över det där och min iPhone. Jag tänker på de små sorgliga spelen på min gamla Sony Ericsson som jag tappert försökte underhålla mig med medan jag väntade på bussen..

Nu kan jag liksom sitta och pilla med telefonen i en kvart och sen så kommer bussen och jag tänker 'va? nä, inte redan?'. Ibland önskar jag nästan att bussen var lite sen så jag kunde fortsätta en liten stund till.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress