Spiderchick

Sexmästarinnan?
Jag såg en plansch på högskolan idag.


 

Har ingen aning om vad det innebär?

I vilket fall låter helt klart som något jag skulle kunna tänka mig att involveras i.
Kattis

Haha min bästa vän blev just sexmästerist på högskolan i Trollhättan. Innan dess var han sexslav i ett halvår. Mmm.

Linn

Jag är med i sexmästeriet på Örebro Uni. Det är fruktansvärt roligt och trevligt! Kanske inte såå sexigt, det är vi som fixar fester, sittningar och annat kul som händer inom sektionen på skolan. :)

Therese

Jag var med i sexmästeriet när jag pluggade, det var skitkul! På den högskolan innebar det att man drev pubverksamheten och aktiviteter runt omkring det.

Sara

Haha, jag var med i Skövde Sexmästeri i flera år när jag pluggade, så grymt roligt! Träffade dessutom min nuvarande sambo där (han var DJ, jag stod mest i baren) och nu blir vi snart föräldrar till en liten "sexet"-bebis ;) Vi är inte de första som träffats där och som nu har gift sig och skaffat barn :D

Sexmästeri är ett gammalt ord för Festmästeri, men det kanske du redan räknat ut :)

Camla

hmmm ja man skanske skulle börja hänga lite på kåren och slippa vara singel för resten av sitt liv...

eva, ju

hehe ja sexmästeriet låter ju väldigt udda för dom som inte känner till innebörden :b Här i Eskilstuna säger vi bara "sexet", vilket antagligen låter ännu värre för utomstående...

AnnaWK

Precis som Sara sa här ovan så är det ett gammalt ord för festmästeri, de är de som anordnar sittningar, fester och liknande inom kåren på skolan.

Lisa

Kommer från ordet "sexa" som var en fest som började klockan 6 sen har det anammats av studentvärlden Sexmästeri = Festmästeri. Svensexa heter det ju fortfarande =)

Therese/zill

Hahaha! Sara & jag jobbade tillsammans i Skövde Sexmästeri (SköSex) under några år, medan vi pluggade till lärare för yngre åldrar (förskollärare that is!) och vi hade grymt roligt. Jag är sjukt glad över att jag tog steget och började jobba på Kåren, för under den tiden träffade jag flera av mina närmaste vänner idag.

Vick

Ordet kommer från svensexa, altså sexa = festa typ. Själv är jag med i sexmästeriet i Västerås, sexmästare, det är jag det :)

Gaymasen

Haha. Jag blev lika chockad när jag började på Högskolan men det är Kåren som har något speciellt som kallas "Sexmästeri" eller något sånt. Kommer inte ihåg exakt vad det var men det har dessvärre inget med sex att göra. ;DOch dubbeltack! Jag älskar nya designen. Äntligen något som representerar mig :D Stor kram! =) (och hoppas da familia mår bättre idag!)

Jessica H

Jag är ny chef i Jur6! Det är Affärsjuristernas sexmästeri i Linköping :D Vi fixar fester, sittningar, nollningen, osv. Fast vi har inte haft skiftet än, så än så länge är vi bara UngJur, haha

Karin

Haha! Sexmästeri, sexmästare, sexmästarinna, sexet... Utomstående, dvs folk hemma, typ släkten, brukar undra vad man pysslar med när man slänger sig med sådana ord. Har precis slutat som kassör i arkitekturs sexmästeri på Chalmers och övergått till att vara ordförande för pubföreningen. Föreningslivet tillhör nog det bättre i min tillvaro ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress