Spiderchick

Size hero tips 2

Storleken har inte någon betydelse.

Var inte så fixerad vid vilken storlek du har i kläder. Vem bryr sig? Det viktigaste är att plagget sitter skönt och att du trivs i det! Att köpa kläder som känns obekväma bara för att du så gärna vill ha en viss storlek skapar bara ångest.

Strunt i att tänka eller bestämma att du är si eller stor. Tro mig, det är rätt skönt att inte "stämpla" sig själv som en speciell storlek. Prova dig fram för var gång istället. Det är ju så olika beroende på plaggets form, material och vilken butik du handlar i. Känn efter och välj sedan det du trivs bäst i, oavsett vad som står på lappen i nacken.

Trivs du - ja då blir du garanterat även snygg!Spiderchick är ingen expert. Hon är bara en vanlig tjej som ger tips baserat på egna erfarenheter. Alla tankar är personliga och speglar inte vad som är rätt eller fel för just dig.

anna

Jag ville bara säga att jag tycker att dina size hero tips är ett otroligt bra initiativ. Att få tjejer i alla åldrar att trivas med sig själva är viktigt, vi vet ju alla att det är insidan som spelar roll vi måste bara förstå det också.

Sen tycker jag din blogg är sjukt bra också.

renéejedef3ldt

så sant!

anna

Detta ar faktiskt jatteviktigt, eftersom sa manga liksom snoar in pa "sin" storlek utan att reflektera over att olika kedjor har olika storlekssystem! Bara for att man ar stl 38 pa ett stalle betyder det inte att man ar tjock for att man maste ha 40 pa ett annat! Herregud, i min garderob har jag allt fran storlek 34 till 42 liksom. Det ar ju tragiskt att se folk som knor sig i alldeles for sma klader med motiveringen att "detta AR ju min storlek!"Maste instamma med ovriga att detta ar ett himla bra initiativ! =)

Jeanette

Håller med! Det viktigaste är att plagget sitter snyggt. Hellre en storlek större än att allting "väller" över :)

mela

Heja heja! Du är så bra Spajder (och alla andra som har fattat detta såklart). Men det bästa var nog egentligen din fotnot i slutet ^^ hehe

Mikaela

och storlekarna skiftar ju så otroligt mkt. från hm tex har jag allt från strl 38 - 42! de har dessutom blivit mkt mindre i storlekarna än tidigare (beror inte på viktuppgång!)

ani

otroligt bra initiativ :)

AnnaWK

Ja det är bara att instämma, så länge kläderna sitter snyggt spelar det ju ingen roll vad det står på lappen, jag har allt från XS-L i min garderob beroende på var kläderna kommer ifrån...

Vilma

Lyckade intala mig själv det här för ett tag sen, och nu bryr jag mig inte längre! :D

Karlskronamamman

Måste bara säga att du är en bra förebild för alla som känner sig osäkra....hoppas de lyssnar på dina råd!

Kram Hanna

Miss bill

OMG! Finasde killen i bloggvärlden! <3Dede är helt otroligt vacker, han kan inte ens ha bilder längre för att tjejer stalkat honom till fotbollsmatcherna!

RÖSTA på honom att han ska bli offentlig igen o lägga upp bilder!!Helt OTROLIGT VACKRA KÄRLEKSTEXTER, DRÖMKILLE!Alla följer han typ nu!www.dedeprivat.blogg.se

www.dedeprivat.blogg.se/ Miss Bill - Ansök gärna på min blogg om styling med!

Caroline

Stämmer! =) Ha en bra alla hjärtans dag!

sofia

heja heja!

Fia

Klok tjej heja dej!

Hanna

Blåbärskexchoklad, nåt för spider att testa? :)

Emma

Så sant! Och kroppen förändras ju också med åren. Höfterna kan bli bredare, man kan växa/krympa...Det är så härligt att du lägger in dessa inlägg som förhoppningsvis ger många läsare en större tro på sig själva. Man är som vackrast då man är nöjd med sig själv.

Önskar er en super mysig måndag och alla hjärtans dag! Kram!

J

I Kina är M, XS här i Sverige. Bara en sådan sak!

Cecilia

You go girl!

Du har så galet rätt och du har plattformen att sprida ditt guld!

Mer size hero-tips till damer i alla åldrar!

Sara

Yey för Spider, du gör mig glad!

Invandrar'n

Hej, sugna på att läsa KulturTurism med en skräddarsydd utbildning (kostnadsfri för Dig) på Nya Zealand. Besök oss på http://kulturturism.blogg.se eller besök oss på Facebook http://www.facebook.com/#!/pages/KulturTurism-i-Lidkoping/162472837137202

Johanna

hehe skön text under

Jenna

Du är så sjukt bra! Din blogg är rolig, du bjuder på dig själv på ett bra sätt och du gör såna här inlägg. du tror inte att du är bättre än någon annan (trots att vi alla vet att du ör det!!!). Tänk om alla bloggare var mer som dig!?

anna

läser dina size hero-inlägg med spänning, verkligen kul att du tar upp ämnet.har själv slutat titta på storlekslappen och försöker hitta kläder som passar mig och den kropp som jag har.tänker på det här med "vänliga" kläder, som t.ex. leggings (istället för alldeles för tajta jeans) och att hitta plagg som passar just dig.det är i alla fall något som jag fram tills för bara några månader sedan hade jättesvårt för, jag gick helt enkelt i fel butiker och på fel klädesavdelningar.ursäkta utsvävande kommentar, tack för en fin blogg! :) / Anna, anonym kommentatör

Anonym

Håller med till 100%. Och storlekar ska man inte lita på heller. Jag är smal som en pinne (tyvärr, försöker gå upp men det går inte bra, haha. Men annars är jag nöjd). Och har ett par underbara jeans, strl 27, och hittade nyss ett par andra fina jeans, strl 25, hur fick jag på mig dom?! Men som sagt, storlekar.. Har flera linnen som är M som sitter tight, så storlekar kan verkligen variera.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress