Spiderchick

Föris

Idag börjar vi som sagt att skola in lillen på förskola.

Det känns superroligt!

Våra kompisar vittnar om hur deras son på bara en månad utvecklades enormt mycket tack vare föris. Det låter spännande såklart. Nu ser jag fram emot att lillen under veckan lär sig att bokstavera nationalens... nationalencyckl... nationalencyklopp... ja ni vet. Det där ordet. Baklänges! Baklänges ska han bokstavera det.

Annars vill ja ha förskoleavgiften tillbaka.

Ps. Har tidsinställt ett inlägg med veckan som gått.

Emma

Spännande :) Lycka til!!

ida

Åhåhå! Lycka till!

Farmor

Lycka till, det kommer att gå jättebra med lilleman:)

Sandra - snart i Paris!!

Han kommer säkert stormtrivas på förskolan!! Snart kommer han kunna räkna (även fast det säkert dröjer innan han sätter alla siffror i rätt ordning) och göra en andra massa roliga saker!! Dessutom kommer han säkert få massor med nya kompisar!

Sanna K

Åh va roligt! Spännande! Ser fram emot att få höra om hur första dagen har gått!

/Sanna K

Gaymasen

Go Ricki, go go! Kommer gå superbra. Hoppas diarrén lugnar sig och att du får tillbaka avgiften. Eller hey, Lilleman är den nya Einstein så nationalen.. ja du vet. Kommer han rabbla baklänges redan i möra!

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Haha - min kompis dotter som just fyllt 2 kan säga nationalencyklopedien. Jag höll på att sätta kaffet i halsen när hon sa det! Haha :)

En Liten Emma

Åh vad roligt! :) Hoppas att allt går bra!

Emelie

Lycka till! :)

Marina- Mamma till 4

Så spännande!!

För honom kommer det garanterat gå jätte bra, det är en annan sak för dig.. Man blir nästan lite sur på de små när de inte bryr sig ett dugg att man går därifrån! Då gör det lite ont i hjärtat..

Modekillen

spännande dag ;)

Diana - Nybliven mamma ♥

Hur gammal är nu lilleman? Vad spännande med förskola. Jag tänkte vara hemma ett år till med min lilla vilding, men hon är en riktig Ronja Rövardotter så kanske hade hon behövt sig en dos dagislek så småningom... =P Kram

Fröken Svår

Haha! Det kommer gå toppen! Han kommer charma precis alla ;)

Frida H

Det kan nog stämma.

Adam började den 4/10 och nu börjar han peka, hejar, leker fint och gör som jag säger. Vad man ska göra är ju att fortsätta med dagisfasonerna hemma så blir det lättare för alla.

Som på min sons dagis tillämpar det "stopmetoden" där både barnen och personalen sätter upp handen och säger Stop när det blir för mycket av kramar, pussar eller bus. När jag började göra det här hemma fattade ju Adam direkt och det blir inga sura miner!

Så engagera dig ordentligt och fråga TUSEN frågor om lärogrunder, disciplin, jämlikhet och lek!

felicia

Jag behover nog ocksa ga pa den dar forskolan for att lara mig det... (:

Alex

Men jises.. Att bara skriva nidepolkycnelanoitan tog tid.. Tänk att säga det! XD Det ser misstänksamt ut som en drink eller en felstavning av Cosmopolitan.. Eller är det bara jag som tycker det?

TUMADRE - ensamstående mamma till två

Nu ställer du bra höga krav på pedagogerna! ;-DNej, men seriöst. Jag skriver under på att barnen utveckals fort. Jag jobbar ju med dessa guldklimpar och skolade in en grupp i höstas.

mimmie..

stackars honom ;o

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress