Spiderchick

Gnällbältet

Idag lillefisen varit Mannen Från Gnällbältet (ja han har varit gnällig alltså) och bara velat sitta i sin ömma moders famn. Skönt då för mig att vi har hängt hos min pappa och blivit servade med allt!

Blev dock lite trött där ett tag, gick in på toa och slog världens längsta fejkdrill. Tjugofem minuter. Så länge satt jag i ro på dass och umgicks med min iPhone. Najs.

Efter det fyrade lillemannen av bajsbomben som gud glömde. La grande finale kan man säga. För sen åkte vi hem.Pappas hund Geisha stack fram en nyfiken nos i dörröppingen.

Sara

Aah söööt hund :)

Anonym

Min lille blev också vääääääldigt klängig under inskolningsperioden :P

AnnaWK

Oj, jag trodde det var en björn först.

Hulda

Så söt hund :D

Elin

Hejsan!

Fina vovven,är det en blandis el en groendale?

Hanna

haha älskar hunden!

Mia

Hihi... Vilket härligt kort!

junitjej

Äntligen kan jag besöka din blogg! Igår kväll kunde jag inte alls besöka någon blogg hos blogg.se. Undra om det var fler än jag som hade problem med det eller om det bara inte funkade för mig. Ha en trevlig söndag!

Veronica

Ibland behöver man bara få vara för sig själv en stund.Då är det tur att det finns iphones o toaletter :) Ha en bra söndag!

Mamma M

Ifån-surf på toa är det bästa! En välbehövlig paus:) Du har förgyllt en del toabesök Spiderchick, öh, ja du förstår nog vad jag menar. Ta det som en komplimang.

[s a n n a]

åh är det en groenendael?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress