Spiderchick

Min iPhone dag tre och en halv

Snyft.

Min iPhone har tamejtusan redan fuckat ur. När någon ringer så hörs ingen signal, det vibrerar bara. Som att jag har telefonen på ljudlös bara ATT JAG INTE HAR DET GOT DAMMIT!!

BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!

Jag som var så glad och nu har min telefon plötsligt gjort kaos med mig. Alla mina kanaler är ur balans.Ja ni ser ju hur kaos jag är.

hepphepp

Volymen på ringsignalen?

hepphepp

Volymen på ringsignalen?

Sandra

Stackars liten! (ej ironisk) Det tar tid att bli bekväm med sin iPhone! Du kommer bli det och sedan är den ovärdelig (bin there done that)Den kommer bli din vän, ha förtröstan!

kanske julia

Säker på att du inte dragit ner det lilla reglaget på vänster sida? Så att det syns en röd prick? För då är det tyst läge. Reglaget ska vara högst upp/närmast skärmen, så är ljudet på.

Anonym

omstart den, eller reinstaller. funker stort sett alltid når noe er galt.

Kajsa

Hände samma sak för min mamma. Ett halvår senare kommer hon hem superglad eftersom hon nu hör när telefonen ringer. Felet - Hon hade tryckt ner "knappen" högst upp om vänster sida på telefonen. Och alltså haft den så ca 6 månader och inte veta vad som är felet. Smart..

Ingela

Jag skulle skriva samma sak som Julia. Jag var också sådär vilsen i början...men man lääär sig. Det är ju precis som en bebis. Man tror inte man ska klara det men det går bra till slut. ;)

Jenny

Det finns en liten pigg/knapp/utbuktning i metall på vänster sida (ovanför där du reglerar volym). Kolla så den inte har åkt ner! Annars, vila i frid kära iPhone.

Anna-Carin

Mitt tips är att testa en hårdreset av mobilen. Det kan behövas ibland. Ibland kan mobien bara bli svart och sluta svara på några kommandon alls, då funkar hårdreset perfekt. Är ungefär som en omstart, fast kan ta lite längre tid. Inget försvinner från mobilen eller så. Gör såhär: Håll in powerknapnne och runda menyknappen samtidigt, släpp när du ser äpplet på skärmen. Vänta och se om den lagat sig själv. :)

Anonym

Höj volymen :) man kan råka skruva ner den helt ganska lätt när man sitter och pillar på luren.

Signe

Ett tips från tjejen i telefonbutiken: STARTA OM TELEFONEN! Då brukar det mesta lösa sig! :D

Förvirrade Morsan

det där löser sig nog, du kanske bara behöver lite teknisk hjälp? ;)

Sofie

du har bara kommit åt volym knappen på sidan av telefonen, ändra tillbaka så ska du se att du hör signalen igen

Emelie

Så hände det för min mammas Iphone också! Hon hade ljudet på men nästan jämt hördes det ingen ringsignal ändå, så det var väldigt få gånger hon svarade då man ringde eftersom hon inte kunde höra telefon! Till slut blev hon så less att hon köpte en annan..

Mikaela

Min blev exakt likadan efter två dagar. Hos Telia flinade de fint och drog reglaget upp och ner. Tydligen många som haft DET problemet ;) här var det dock lite värre så den fick åka på lagning. Lagom kul med en sprillans ny telefon :/

pubes

well. om du är som jag så kan du testa mitt förslag, dock på egen risk: släng telefonen i golvet och stampa på den valfria gånger. funkar den inte efter en sån misshandel så vet jag inte vad! (att vara som jag innebär alltså att ha noll tålamod)

Sophie

Har du inte bara råkat putta ner "ljudreglaget" på vänster sida på telefonen då?

tuvi

hörde på radion om hur olika mobilmärken klarade minusgrader, nokia va sådär, ericsson va bättre och apple iphone skulle man inte ens använda i minusgrader! Haha känns ju helt sjukt...

Anna

Du skulle ha köpt en iPhone 3GS istället, inte krångel alls med dem :)

Linda

så kan det gå när man köper en Iphone.

Anni

Såg på en annan bild att du har köpt sådant skinnfodral till mobilen, med en liten "flärp". Där har du problemet. Om du stänger igen, så kommer inte ljudet ut. Min sambo hade samma problem, prova att inte knäppa igen du =)

Alex

Detta verkar vara ett vanligt förekommande problem... Hum, måste meddela killen som jag hjälper med läxorna att han får skicka in sin.

Benita

Har samma problem nu, men haft telefonen i 27 mån så det är ingen mening att lämna in, väntar in nya och står ut. Förutom att jag inte hör ringsignal, smssignal mm så kan jag inte lyssna på musik eller höra ljud på videofilerna. Kopplade mobilen till iphone-högtalaren och då funkar det att lyssna på musik. Och ja, knappen är i rätt läge precis som volymen är på högsta. Hur gick det med telefonen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress