Spiderchick

Min vecka

Måndag 27/12
Jag stiger upp innan (!!!!) lilleman. Att ha en morgonstund för mig själv hör inte till vanligheterna. Kring lunch kommer kompis Rebecka med pojkvän och hälsar på. På eftermiddagen kommer Carolina, vi äter middag och umgås.

Tisdag 28/12
Vi träffar mammaligan (och där kvalar jag omedelbart och utan prut in i Töntarnas Töntklubb genom att kalla mina vänner för "mammaligan") för att planera nyår. Lillefisen slår olyckligt i läppen som svullnar upp och för en stund ser han ut som en manlig, något yngre kopia av Kissie.

Onsdag 29/12
Pass. Inte ens med lite god vilja kan jag minnas vad vi gjorde denna dag??

Torsdag 30/12
Lillefisen åker på miniweekend till sin mormor så att jag och min kille kan städa och förbereda lekar inför nyårsfirandet. Vi kommer fram till vårat gemensam nyårslöfte - att ägna ännu mer tid åt varandra!

Fredag 31/12
Kompisarna Jennifer och Robert kommer med tåget från Göteborg. Klockan 18.00 anländer övriga gäster och nyårsfirandet är i full gång. Vi leker lekar, äter, spelar spel och skålar in det nya året.

Lördag 1/1-11
Klockan halv nio vill lillemannen stiga upp. Då har hans ömma mütter sovit i fyra timmar. Men som den starka, goda kvinna jag är låter jag min man sova och går själv upp. Lite senare vågar vi oss ut på en förskrämd promenad. Resten av dagen tillbringas framför tv:n.

Söndag 2/1-11
Vi käkar långlunch med kompisarna på stan. På eftermiddag åker spiderpapa iväg för att jobba med nya skivan. Jag och lilleman bestämmer oss först för att vara hemma och ta det lugnt men efter bara en timma blir vi akut rastlösa och bjuder hem oss själva till kompis Elin.

The End.- En himla bra vecka faktiskt, säger Spiderchick.

VIKTBLOGGEN

Gött att du haft en bra vecka. Min har inte heller varit allt för dålig :)

Fia Fit

Min vecka (förra):

Måndag: dricka vin

Tisdag: dricka vin

Onsdag: dricka vin

Torsdag: dricka vin

Fredag: dricka champagne

Lördag: Dricka irish coffee

Söndag: dricka mineralvattenDenna vecka:

TRÄNA, ÄTA GOJIBÄR, DRICKA MINERALVATTENDET ÄR JOBBIGT ATT VARA ALLT ELLER INGETVarför kan jag bara inte få vara en svensk medelmåtta :-)!?

Vanessa

Ha ha, vi kallar oss mamma-maffian, så vi är nog rätt många i Töntarnas Tönt-klubb!

Hanna

Ojoj, börjar minnet tryta redan vi så ung ålder. Kanske du lider av alzheimers? Akta dig så du inte tappar bort ditt spiderkid eller dig själv ;-)

Christine

Låter rimligt ja :) Har ju inte barn själv så jag utgår ju bara från min egna barndom och hur jag vill ha det. Spånade kring det liksom. Jag kommer nog låta mina barn sova hos mormor eller morfar oftare än 1 gång per månad, men alla är vi ju olika. Sen är det klart stor skillnad på när de är 1 år och 5 år.

Så många gånger man läser på olika bloggar att de knappt kan ´vara utan sin sina barn ens en halv dag. Synd tycker jag för sådan separationsångest kommer bara göra barnet osjälvständigt.

Menade inte dig då. Jag läser bloggen ett par gånger i veckan och tycker du verkar vara en ganska vettig mamma :)God fortsättning på dig med! Kramar

Anonym

Hoppas allt är bra med dig och att du får en bra dag :)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Onsdagen den 29:e:Du tyckte det var kallt, du satte upp en ny lampa och du kikade på Bonde Söker Fru? ;)

Det står ju i bloggen ;)

Emma

Din tröja är så himla fin! Var är den ifrån?

O alltid grymt bra blogg såklart :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress