Spiderchick

Pjuh!!

Som någon av er påpekade nedan så hade jag visst råkat putta ner ljudreglaget på sidan av telefonen, där av inget ljud.

Pjuh!! Telefonen är alltså inte sönder.

Min kille undrade lite frågande om jag inte läst manualen först, innan jag förmodat att telefonen var trasig?

Manual??

Manualer är överskattade. Jag föredrar en halv dags hysteri plus ett brölande inlägg på bloggen (där jag drar en hel harang av förhastade slutsatser) - efter det brukar tekniska problem oftast ha löst sig av sig självt.

Lisa

I lööööv you!

Andrea

haha, ja fast din blogg är ju faktiskt ett utmärkt verktyg för att lära sig saker, direkt fick du ju svar på hur du skulle lösa problemet.Btw, vill bara tacka dig för en otroligt bra blogg. Du och knivlisa är mina absoluta favoriter. Kram

En Liten Emma

Jag kan inte annat än hålla med dig, skit i manualen, roligare att lära sig själv! Och då kan man efter en halvår fortfarande lära sig nya saker om sin mobil, hade man kunnat det om man läst den sketna manualen? Näe! tror inte det! ;)

Pyttianna

Ha ha ha... Manualer är överskattat, jag gör som du! ;)Kram!

Emma

Manualer är överskattade, så länge man vet hur man startar mobilen så brukar resten lösa sig efterhand :)

Fia Fit - jakten på midjan & andra historier

DET DÄR ÄR EXAKT MIN MELODI!!!!Ofta hinner jag ringa tillbaka till butiken och tjafsa lite också....;-)

Isabel Tränk

Hej! Jag tipsade om din blogg i min blogg. Lånade en av dina bilder. Hoppas det var OKEJ! Titta gärna in i bloggen och kolla! Trevlig helg! Kram.

Anna Katana

Min "svägerska" gjorde samma sak någon vecka efter att hon skaffat sin Iphone och läste självklart inte heller manualen utan ringde upp mig (: Jag har förvisso inte heller läst den där lilla boken sedan jag skaffade min. Onödigt ju, haha.Ha det bra!

Hanna

Men seriöst, man behöver ju en manual för att ens förstå sig på manualen!

Nej, bättre att gråta lite, och ropa på Pojkvännen/pappa eller någon annan tekniskt begåvad typ;)

Johanna

Det finns ju typ ingen manual till iPhonen heller utan de gäller ju att testa sig fram! Jag har haft min i drygt ett år nu o den e grym! Du lär dig och hittar nya grejer hela tiden! För typ ett par veckor sedan hittade jag hur man fick stor bokstav i ett SMS, alltså som CAPS LOCK... !! ;-) Tack för en grym blogg, u rock! :-)

Fullkomligt ologiskt

Manual?! Den jag fick med till min x10 min pro (sony ericsson) var så liten att den inte var till någon nytta, testa testa och testa var det som gällde, samt ringa lillsyrran och fråga...

FRIDA J ÖSTERGREN

äh, en manual till min hemtelefon beskriver hur man svarar i telefonen och ringer med den. Samt hur man sätter i den i vägguttaget. Ändå sparar jag manualen om jag skulle glömma någon gång!

FRIDA J ÖSTERGREN

kan du vara snäll och ta bort två av mina tre likadana kommentarer? då ser jag inte så desperat ut. jag klickade lite för mycket på din "push it baby"-knapp.

Linda

Det finns ju ingen manual, det enda man får med är ju en liten lapp som handlar om hur man tar hem itunes, hah!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress