Spiderchick

Spider i Frida

Nu får ni springa och köpa tidningen Frida (nr 2) för jag är med!

"Stjärnornas personliga tips" heter reportaget (en rubrik jag för övrigt bara måste älska) där jag, Tyra samt Mariette från Idol har skrivit brev till oss själva som 15-åringar.

Lite spännande va?


Ranveig

Gratulerer!!! Du er jo stjerne da! :)

Kan jeg spør fint om du kan ta bilde litt nærmere og legge på bloggen, sånn at vi som ikke kan kjøpe bladet (fordi vi bor i Norge/utlandet..) kan få lese. Evt. bare teksten som du skrev?

Malin

Har ar en till som tyvarr inte kan kopa tidningen da den inte saljs har men gud sa kul for dig! (och for alla som kan kopa numret!) :D Riktig storkandis nu ju Moa! ;)

Gaymasen

Spännande! Synd att man aldrig läser Frida.. ^^

sandra (a'

Måste fråga: får du betalt när du är med i tidningarna?

Linda

Jag kommer ihåg att jag själv skrev brev till mig i framtiden, till gammkärringen. det ligger nånstans, tror att jag skulle få öppna det 2012. Ja hujedamej, tiden går...

Anonym

Sandra: när jag skriver krönikor ja. Men inte för sådana här grejer :-)/ spider

Luucy

Gud vad kul :D

Sandra

Finns mycket man hade velat sagt till sig själv som 15-åring. Jisses, ta betygen på allvar. sträva efter det du vill göra redan nu, det är en lång väg. (Dessa vänner kan du kasta redan nu, dom kommer svika senare och du blir bara så pass sårad att du får de värsta tankar som finns).

Flytta!

Var den du är och visa en starkr personlighet, ta hand om dig själv. (Börja blogga så du blir den första i sverige haha)Typisch...

ullisar

Oj! Finns den tidningen fortfarande, va kul!Grattis till medverkan, kan du inte dela med dig av vad du skrev i ditt brev - för oss som är lite för gamla för Frida ;)

Pandy

Olalah, Spiderchick och Mariette i samma repotage, jag är i himlen! De coolaste, klokaste, snyggaste förebilderna på samma uppslag, inte illa! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress