Spiderchick

Svar på fråga

Hej!
Tänkte bara fråga hur det går för din son på förskolan? Har inte läst något om det, eller så har jag missat.

Svar: Det går bra! Han trivs super. Tittar inte ens åt mitt håll när jag säger hejdå.

Heeeeej då älskling nu
gåååår mamma, säger jag. Alltså jag går nu lilleman, ut härifrån. As in FÖRSVINNER! Men han tittar fortfarande inte åt mitt håll utan är helt inne i sin lek.

Känns lite... hmpf!

Skämt åsido.

Det är naturligtvis jättebra att han tycker om förskolan. Det kommer säkert ett bakslag någon dag, med gråt och tandagnissel vid lämning. Det får vi ta vi då.Idag köpte jag med mig frulle hem efter lämning av kid.

Emma

haha jag måste bara säga att jag blir så glad av o läsa ina inlägg, hysteriskt roliga. haha :D ha en bra dag!

Joakim - STORBLOGGAREN

Nu är ju inte jag förälder (men en stolt farbror till två goa pöjkar) men jag skulle nog tycka att det var jobbigt i början att lämna bort mitt barn. Jag tänker att jag skulle sakna hon/han så. :)

spiderchick

Joakim: Haha jag tycker faktiskt inte att det har varit så jobbigt. Det hade nog varit tuffare om han gråtit när jag gick men nu märker jag ju hur roligt han har, att han tycker om sina fröknar etc. Dessutom är han inte där så värst många timmar varje dag :-)Kram

Spider

Emma

Du börjar ju bli bra på det här med förskola nu, så det skulle va väldigt snällt om du ville skriva upp ungefär vad som behövs? I klädväg alltså. Min dotter börjar inskolningen i mars men jag har fan ingen aning om vad som behövs..(Jag har en blogg, men den är lösenordsskyddad så det känns ganska onödigt att länka)

spiderchick

Emma:Eftersom att det är vinter nu (blir väl lite annat när slasket/våren kommer) så har vi:1. En overall

2. En galonoverall (om det är slaskigt/rengnigt)

3. Ett par bra skor som tål alla väder

4. Alltid extra kläder/strumpor i lillens "låda"

5. Tofflor/mockasiner

6. Ett göng vantar

7. Mössa

8. Halsskydd (eller vad det nu kallas)Hm... Nu kommer jag nog inte på mer. Detta är vad vi har just nu men ändras givetvis beroende på säsong.Allting märks med namn. Inklusive vagnen som vi alltid tar med. Vi har använt vanlig märkpenna som finns att köpa på bla POP. Vet att det finns sådana där namnlappar att stryka på men vi tycker penna har funkat finnemang!Kram och lycka till

Spider

spiderchick

Emma: Kan tillägga att du snabbt kommer märka vad som behövs och inte :-)/S

Carin

haha, sådär är min dotter också, lämnade henne på förskolan första gången förra veckan och hon kutade in och skulle leka, hade inte tid att säga hejdå. Jag var beredd på blod, svett och tårar och gick därifrån helt förstummad. Jag har tänkt hålla de stunderna i minnet när det blir bakslag :-)

Nina Ruthström - med röda läppar idag

Skönt att han inte har seperationeångest. DEt kan tyvärr inte jag säga om min son. Han gråter ofta nästan hytserisk när jag går.... det känns... PISS

saga

haha, aww :)

jennamari

Precis så är det med vår lilla A när jag lämnar honom på dagis. Men det är ju sjukt skönt, tänk om dom lämnade dit skrikandes och gråtandes, då vill man ju inte åka därifrån ju.. Ha det gött!

Anna

Går lilleman 15-timmars eller läser du heltid/deltid? Kan möjligen ha missat detta, men blev nyfiken..:)

Ha det gött!

Malin

Vad härligt! Tack för svar :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress