Spiderchick

Tack för datatips
Tack för tipsen angående min halvdöda dator

Himla störande att min Azer helt plötsligt har blivit som ett husdjur som kräver massa skötsel och omtanke. Hallå kan den inte bara sköta sig självt? Rensa sina egen fläkt? Omformatera sin egen hårddisk? Kleta sin egen kylpasta på... ja vart kylpastan nu skulle vara. Är det för mycket begärt? Va?

Ja tydligen. För nu måste JAG ordna med allt det där. Som om jag inte har fullt upp med annat?

Jädra tekniska åbäke till att vara krävande.
Emmy

Hej söta Moa! får man fråga vad du fixade för abonnemang på telefonen? Jag har så himla obeslutsam och kan inte bestämma mig för vilken jag tycker verkar bäst så skulle va kul att höra hur du tänkte. Kram

Ponyo

Tyvärr brukar ju datorer ha en förmåga att säcka ihop när man har som minst tid och ork att fixa till problemen. :/ Hoppas du får ordning på den smidigt och lätt!

Malin

Hej!

Föreslår att du köper en Macbook. Då slipper du allt skit, de är dyrare men jag lovar att det är värt varenda spänn. Är sjukt nöjd med min. Den funkar liksom hela tiden utan tillstymmelse till strul.

kanske julia

Som sagt, bara att skaffa Mac! Den sköter sig själv och fungerar superbra. själv har jag haft min i sex år och den är fortfarande snabbare/tystare/bättre än PCn på två år..

Malin

Hej!

Tänkte bara fråga hur det går för din son på förskolan? Har inte läst något om det, eller så har jag missat.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress