Spiderchick

Lång frukost

Kompisarna Jennifer och Robert sov över här inatt så när vi alla vaknat käkade vi en lång frukost med måååånga koppar kaffe.

Inte för att jag är bakfull idag, jag drack nästan ingenting igår.

Där emot ville lillemannen upp och hoppa redan klockan halv nio imorse! Förvisso är en brutalt bra tid om det inte vore för att hans mamma gick och la sig enkom fyra timmar tidigare.

Nu ska jag nöta på soffan och förtära gårdagens snacks (som gör sig allra bäst så här dagen efter).Frullish.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Julen är över! ;)God fortsättning! :D

Anonym

GOTT NYTT ÅR :D

Matilda

Spiderchick!

Jag har under de senaste dagarna streckläst HELA ditt arkiv och du är grym!Ett inlägg jag fastnade för var från oktober där du hade skrivit om Svenska kyrkan.Jag tyckte du verkligen satte ord på det som inte många verkar inse, att man inte behöver superkristen för att vara välkommen där.själv jobbar jag som volontär i Alingsås församling, det var därför jag reagerade så positivt på ditt inlägg, så jag var själv tvungen att blogga om det du skrivit haha :)

Diana - Nybliven mamma ♥

Åh, jag har helt fastnat på din blogg och suttit flera kvällar och läst denna härliga blogg! SÅ roligt du skriver, själv känner man ju sig som världens torrboll som inte kommer på så humoristiska inlägg, haha! Kul med en så ROLIG mammablogg (jag är totalt mammabloggsberoende!). Kram och GOTT NYTT ÅR!

Sandra

ÅÅ vilken härlig frukost !

Säger samma din blogg är verkligen jätte roligt att läsa :D

GBP

Ser micket mysigt ut:-)http://healthaboveall.blogg.se -bloggar om livet efter en magsäcksoperation

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress