Spiderchick

Ännu en smalmetod
Jaha ja.

Nu kan vi inte bara äta, sova, träna, fuska, dricka, banta, blinka, tänka och skita oss smala.

Nu kan vi även gå ner 6 kilo i en blink med hjälp av harmoni.

Jo jag tackar.


Förstå ADHD

Jo men det är ju självklart, alla andra "gå ner i vikt supersnabbt utan att göra någonting"-metoder fungerar ju jättebra, så jag tror definitivt att detta är en vinnare!

julia - etthundraensakerjagskagörainnanjagdör

Ja precis "Förstå ADHD"! och alla som har ätstörningar och går ner massor i vikt, de ör ju verkligen harmoniska ..... !

Nevani bf 3 okt<3

Suck, varför finns det alltid en sån där artikel i varenda tidning? Ångest bara av att se skiten! När kommer "skit i vikthets-tipsen" ? I tidningarna alltså.

sandra

Hej snygg blogg! :)

Sprid detta o rösta för att Dede blir offentlig!D.DEDE är världens VACKRASTE kille i bloggvärlden!Han skriver helt OTROLIGT VACKRA kärlekstexter! Genialiskt och helt sagolikt. Man förstår först när man läser. Han har inte kunnat vara offentlig för att tjejer gått på hans fotbollsmatcher och är helt galna i honom.

Bloggvärldens vackraste!http://dedeprivat.blogg.se

Ann-Chrlotte

Hellre rund och fin än hungrig :):)

Lorissa Lovebomb

Trots att jag är en "älska alla alltid"-människa så kan jag inte låta bli att erkänna att jag lite halvs föraktar alla som hittar på allt sådant. Lite. Men om det funkade lätt så skulle jag säkert vara först att falla offer för dieten.

Luucy

hahahah kul :P Jag skulle vilja skriva en "gå ner i vikt" bok. Den skulle bestå av en sida och innehålla en rad text, och det skulle garanterat funka. Det skulle stå såhär: Ät nyttigare, motionera mer. Så enkelt är det faktiskt haha!

pilla

Funkar säkert! Har man harmoni i livet äter man inte mer än vad man gör av mig. Kommer alltid vara energi in < energi ut för att minska i vikt oavsett metod. Orka med dessa löpsedlar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress